Förcupen imorgon!

Bloggen har haft fullt upp idag men har ett par inlägg på lager om bl.a. Västteg, Übermensch och en undersökning om vilka lag som slår högst, längst, kastar hårdast och en del annat. Sen ska jag naturligtvis komma med lite förhandsinfo om lottningen och annat som händer söndag – tisdag.

Detta får blir från och med Söndag kväll/Måndag morgon då jag får lite mer skrivtid igen. Nu i helgen inriktar jag mig istället bara på förcupen som går av stapeln för tredje gången imorgon.

Som läget är just nu kommer förcupen att spelas imorgon med 11 lag.

BCZ, Bullen/Dom Röda, BK Rel, Salming, Sjash Ove, F.R.I.V.A.R.V,

Hjärnstamos, Smashboosters, Glennboll, Nu är det jul igen och Alf-Herman i Medvind

Det exakta antalet lag och hur lottningen kommer att se t blir klart först på lagledarträffen 08.30 imorgon

IKSU Brännboll har idag förberett inför cupen så försäljning av pastasallader, korv, fika m.m kommer att finnas på ängarna. Vi bjuder naturligtvis på härlig musilk, håller tummarna för att solen tittar fram och tror stenhårt på än underbar dag på ängarna.  

Vi kommer även att ha ett par domare som ska utbildas till stora cupen så lagen kommer delvis att slippa dömandet. Att ha doamre på förcupen för utbildning är ett av de steg som tagits för att förbättra domarkvalliteten i stora cupen.

För den som glömt det så var det samling 0830 vid dungen på Mariehemsängarna kl 08.30 och spelstart 09.00Förcupen kommer sedan att hålla på ungefär till kl 16.00.

För den som har några eventuella frågor så här i sista sekunden når ni mig på 073-7758902.

 

 

Etiketter:

En kommentar

  1. umebon

    Väntar med spänning med en utförlig rapport:) Resultat, bilder matchrapportering. Längtar:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.