Odds – Brännbollscupen 2010

Nu när jag vet lottningen och vilken väg de olika lagen måste vandra för att nå finalen så kan jag mer lämpligt ana hur stor de olika lagens chanser är att vinna.

Jag vill först vara tydlig på att jag inte tar emot några bet eller har någon tanke åt det hållet utan jag lägger upp detta främst för att det är roligt.

Min oddslista skulle se ut såhär.

Vinnare Brännbollscupen 2010:

BK Rel 3,50 – Har visserligen svårt på tjejsidan då A-K saknas men har fått en mycket lätt lottning ännu en gång. Får stå över första matchen i slutspelet. Det betyder en del. Sen är 9 segrar alltid värt en del.

Salming 4,50 – Min favorit till vinsten i cupen har en tuff lottning och måste spela mycket bra för att ta sig till final.

BCZ 6,50 – Har en bra lottning, har varit med ett tag nu. Har haft en historia av att helt plötsligt vika ner sig. Kommer den dippen även i år och i sådana fall i vilken match.

Übermensch 9,00 – Har en ganska bra lottning men back to back är mycket svårt. Har även dom vikit ner sig många gånger i viktiga matcher. Kan spela avslappnat efter fjolårets vinst.

Esox 10,00 – Har ett bra lag och kommer som vanligt vara med och hugga där framme. Har varit i tre finaler men har en del spelare borta i år. får det tufft men omöjligt är det inte.

Raska Taskar 12,00 – Har den tuffaste lottningen av topplagen. Ska egentligen till ett mindre mirakel om de ska vinna. Att de dessutom har ett kraftigt desarmerat lag gör inte saken bättre. ingen vinst för Raska i år.

Bränn inte Bullen 18.00 – Har ett bra lag men har ingen finalrutin. Kommer nog att vara ganska nöjda om de når final. Behöver något eller några år till för att nå en vinst.

På Bana 1 30.00 – Endast BK Rel 1993 har vunnit som oseedat. Kan På Bana 1 göra det i år? Knappast!!

Sehlberg 40.00 – Ska Sehlberg på ålderns höst göra en jättecomeback och vinna? Det vore en sensation.

Västteg 50.00 – Västteg har pratat om att de har ett lite sargat lag med många nya spelare och lite träning. Kan det verkligen räcka till vinst? Inte troligt allafall.

Något annat lag 75.00 – Chansen att något annat lag vinner är nästan lika med noll tycker jag.

Vad tycker ni? Är jag helt fel ute?

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Gurkan

    Nedre delen av vita gaffeln känns spontant som den mest ovissa. Jag tror att om På Bana 1 har något så när samma lag som när de var som bäst tror jag dom tar sig till kvarten mot BK Rel. Jag tror varken Västteg eller Svinto räcker till mot På Bana 1, som jag ser som den största outsidern till topp 8.

    Fama-Esox känns ovisst, Esox är ju lite av ett heaven or hell-lag. Knutsson borta? isf tappar man mycket i slag och enormt i pepp. Fama stabilt till 8-del.

    Dom Röda/Medvind har väl båda en gratis seedningsplats, eftersom tvåan i gruppen går in på tomma seedningsplatsen som möter Rel i 16-del

  2. Gaypolis

    Tror faktiskt de kan skrällas iår.
    Visst tror jag Salming är grymt starka iår.
    Sen finns de lag bland de topp 10-15 bästa från ifjol som ALLTID är bra,men jag tror de finns andra lag som inte är seedade som kommer,och jag HOPPAS,de skräller iår!
    Vore roligt att se lite nya ansikten i topplagen iår faktiskt.Man är ju rätt less på att se vissa. Även fast man spelar GRYMTBRA brännboll,betyder de inte att man INTE kan spexa. Folk vill ju se show. De är som att välja mellan att gå o se Barca med Zlatan o Messi eller gå o så UIK,vad väljer du??? ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.