Bränbollscupen 2010 Let´s Go!!

Ja, imorgon startar det. Årets två bästa dagar väntar!

Lördagen är den dagen där vinnare ska utses, historia ska skrivas och bittra förlorarhistorier ska skapas. Lördagen har det mesta en brännbollsälskare kan önska sig, Fredagen däremot är själva själen i brännbollscupen.

Det är då flest lag klär ut sig, det är då du hittar flest fyllon som ramlar omkring, det är då du helst skulle vilja ta någon som aldrig sett cupen tidigare, bara vandra med denne  längs bäckarna, titta på detta skådespel och förundras över att det existerar.

Fredagen är dagen då stämningen är som bäst. Den riktiga vinnarhungern som finns på lördagen har inte infunnit sig än och folk är fortfarande fulla och inte bakfulla och fulla igen. Man måste bara älska fredagen på brännbollcupen, Så är det.

Att spela gruppspel är speciellt. När man som jag gör tillhör ett av de lite bättre lagen så har det ändå sin charm att spela gruppspel. Det är ett sätt att få spela sig in i cupen istället för att vara nervös att du ska åka ut efter bara en match. Estamos en Celo har två gånger åkte ut i sin första matchen i cupen. Det ska kännas ganska tomt när du väntat ett helt år och sen är det över efter en match. IKSU ska ha beröm för att de seedade lagen togs tillbaka till gruppspelet.

Det charmiga med att spela gruppspel är att få se glädjen i att bara spela brännboll. Det är i gruppspelet som man inser att det viktigaste för alla kanske inte är att vinna. Det är att delta, att ta del av festen, ta del av årets roligaste helg.

Under morgondagen ska jag spela gruppspel, ta en öl i en solstol och kika på vidundret brännbollscupen för att sedan när kvällen kommer döma brännboll både i stora cupen och i tjejcupen.

Jag hoppas att jag hittar några vettiga historier att ta upp här i bloggen när jag kommer hem.

Om jag ska nämna tre saker du inte ska missa imorgon så är det dessa tre:

10.30 på Bana 25 spelar Vi är bäst i medvind mot ÜberRelRaskaÖverisen. Troligen dagens bästa match.

17.00 spelar De Dödas Sällskap på Bana 34. För dig som vill se härliga utklädnader kan du bege dig dit..

19.30 spelas semifinalerna i Tjejcupen. Det är helt klart värt att stanna kvar på ängarna för att se cupens bästa tjejer göra upp.

Etiketter:

7 kommentarer

  1. Gustav Pettersson

    Om dom följer spelschemat domarna får i skeritariatet blir det så. Det är mycket troligt.Skulle de gå i från den ordningen kan det bli fel och förseningar så 1.30 it is.

  2. patrik

    Om man har en blogg om brännbollscupen vore det ju kul om den uppdaterades ett par gånger under cupens gång, vad är annars meningen med en blogg, nu är brännbollen slut och senaste inlägget var innan cupen drog igång, för mycket lyror & bränningar sista dagarna eller?

  3. Jonas

    Helt överens med tidigare skribenter, en brännbollsblogg måste givetvis hållas uppdaterad under turneringens gång.

  4. Putte

    ”Hallå, uppdatering? Vem vann, vem försvann? Vem var snyggast och vem slog längst?”

    Håller helt med här, du måste ju säga vem som vann nu när man blev lite insatt vaf*n. Turneringen var ju i FÖRRGÅR!
    plz 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.