En egen brännbollssida

Välkomna tillbaka till ännu en Brännbollssäsong. Snön ligger hög utanför husen, ängarna är uppgrävda svingen är nog lite ringrostig men peppen, peppen kan inte ens vintern ta ifrån oss……

I drygt två månader har IKSU och sektionen IKSU Brännboll arbetat med förberedelserna inför Brännbollscupen i Maj. En av de detaljer som har förts fram är att det måste finns en vettig hemsida för Brännbollscupen och nu efter en hel del arbete finns det så.

www.brännbollscupen.se

På denna hemsida går det redan nu att anmäla erat lag till cupen och självklart ska vi slå fjolårets 404 lag och öka för fjärde året i rad.

Den kommer att uppdateras med information och nyheter både från IKSU och från sektionen. Det kommer att bli blandat med sådant som är informativt just för den kommande yran men likaså kommer det att finnas allt möjligt annat roligt som troligtvis bara vi mest brännbollsinbitna kommer att gilla.

För de allra största nördarna kommer dock bloggen att vara det stora forumet. Här ska det nördas som aldrig förr. Det ska stötas och blötas och divideras om vem som faktiskt lsår längst, vem som vinner, vem som är överskattad o.sv..

Så från och med nu är det Brännbollsbloggen OCH ww.brännbollscupen.se som gäller när det rör Brännboll.

I övrigt kan jag informera att upplägget på sjäva Brännbollscupen i år kommer att vara mycket likt fjolårets. Inga regelförändringar och inga stora omvälvande nyheter. Dock kommer det en del småsaker men dom släpper vi en och en efter hand.

Hur som helst är bloggen tillbaka och här kommer årets första fundering.

Vem som vinner yran i år? Ja men det gör nog Salming. Jag håller fast vid mitt misslyckade tips från i fjol igen. Dom kan ju inte bli bortdömda hur många gånger som helst ;P

Kul att vara tillbaka, man kanske skulle ge sig ut och slå snart.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Sture

    Roligt om du skriver så många listor som möjligt, men samtidigt känns det lite elakt om du ska göra negativa listor, t.ex. ”mest överskattad”. Mitt tips är att du håller dig till positiva listor:

    Exempel på listor: Bäst innelag, bäst utelag, säkraste slagare, snabbaste spelare, bäst kast, längst slag, mest all-round, bästa placeringsslagare osv osv.

  2. Johan

    Håller med föregående talare, inte roligt för spelare och lag som hängs ut på bloggen. Dessutom så är det väldigt svårt att veta vilka som klassas som överskattade då man inte har någon aning om vad andra lag tycker om vissa spelare. Jag tycker att bloggen var en succé förra året och det är väldigt roligt att den är tillbaka. Även om det mesta var positivt skrivet ifjol så kan jag tycka att bloggen skulle kunna vara ännu mer positiv då det negativa som spills inte gör något gott. Ska man spinna vidare på listförslag så kan man ranka: Bästa innespelare, bästa utespelare, bästa tjej,viktigaste spelaren, högst kapacitet(spelare)+lag, bästa lag på att spela av en match, bästa lag på att plocka in ett underläge..

  3. game_on

    Bästa taktikern??? Finns många brännbollsgenier därute. Vore intressant att veta vem du tycker att det är och gärna veta lite mer vad han eller hon har för tankar och idéer hur man ska spela.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.