Dags att dra igång

Sådär jag. Då var man tillbaka från Wien och se på fan det är ju gräsytor framme. Dags att ta fram dobbskorna igen, dags att få träningsvärk, dags att möta våren på riktigt. Vi ses på ängarna.

* * *

Jag fick en fråga här om tjejcupen och ja den kommer att spelas på en bana. Det handlar om att vi har så få banor att tillgå i år pga gräverierna så att det tyvärr är ett måste. Därför startar spelomgången 16.30 istället för 17.00. Damsemifinalen kommer alltså att spelas 20.00 eller 20.15. Visst det är sent men vi har inget val i år. Detta är endast en temporär lösning.

* * *

Över till skvallerbiten:

Vilka lag har ni sett som varti ute och tränat?

Vilket är det mest peppade ungdomslaget i år?

Har vi några smaskiga övergångar som jag inte känner till?

Vad jag vet är…

att Fantomen får tillbaka Anna Göransdotter-Nilsson som inte längre är gravid och att laget efter fjolårssäsongen känner sig starkare än någonsin.

att BK Rel har precis som vanligt problem på tjejsidan men att det spekuleras om att Anders ska komma upp i år och att Petter Lindgren ska försökas övertalas att vara med..

att Übermensch spelar med samma lag som vanligt.

att BCZ värvat Camilla från Hvorte men har inte med Carina Emanuelsson i årets turnering. Ett stort avbräck enligt mig. BCZ och BK Rel möts redan i en eventuell kvartsfinal i år. Bara så att ni vet.

att 15 av 32 seedade lag är anmälda så här långt. Naturligtvis är inte Raska Taskar och BK Rel anmälda. Detta är två lag som brukar vänta till sista sekunden.

att De Dödas Sällskap går stenhårt för Best i Show titeln i år.

att Jag för tredje året ska spela med Hjärnsläpp som är seddade 29 i årets trunering. Vi är anmälda 13.00 Fredag.

att jag inte har tid att skriva mer nu men återkommer ikväll med mer skvaller…

 

Lev Brännboll

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Bobbo

    Gick det inte rykten att herr Pettersson inte kunde närvara vid året yra pga Basketutbildning eller liknande tjafs? 😛

  2. Gustav Pettersson

    Visst går det sådanna illavarslande rykten och som det är just nu så måste jag välja. Brännbollscupen 2011 eller färdig förbundsdomare 2011. Det är bara att välja att inte åka men då får jag vänta med att bli klar förbundsdomare till våren 2012 tillsammans med nästa kull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.