Uppslag, ideer, m.m

Jag har ganska fria händer rörande vad som ska uppdateras på www.brännbollscupen.se. Det kommer att röras sig om artiklar i seriös form skrivna som artiklar till en tidning. Det kan vara intrevjuer, reportage, tävlingar, kränikor m.m.

Kom gärna med ideer på vilka lag vi borde intervjua, vilka vinklingar vi obrde använda och vilka berättelser från tidigare år ni vill att ajg ska gräva i. Det kan vara till bloggen också men nu pratar jag främst om hemsidan. Allttså där vi mer kommer att skriva seriös. På bloggen kan en text handla om något mer nördigt och bara för brännbollsinbitna.

På brännbollscupen.se ska artiklarna vara för alla som är intresserade av bränbol. Inte bara den lilla kärnan nördar.

Kom med tips. Tack!!!

* * *

Jag har nu varit ute och viftat iväg några bollar i hagaparken. Träffprocenten var inte riktigt som den borde vara men svingen var lika yvig, bred och härlig som vanligt. Det är roligt det här med brännboll.

Etiketter:

En kommentar

  1. Jukka

    Jag som bor i exil från Umeå känner förstås en viss samhörighet med alla andra som också bor utanför Brännbollstad nummer ett.

    Jag skulle vilja se någon intervju med någon/några som brinner för brännbollen utanför Umeå. Det finns många människor som känner för brännbollen utanför Brännbollsmecka exempelvis studenterna i Pakistan som ville sprida brännbollen på hemmaplan, folket från Würzburg, Snubbarna som anordnade turneringen utanför Oslo, de som anordnar turneringarna i Ånge, Bollnäs, Genevi och Ystad osv…

    En artikel om spel som liknar brännbollen typ rounders, tyska Brennball (inte den svenska varianten), danska Rundbold eller norska Slåball vore också kul att läsa om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.