Nu så ska det nog bli lite fart till slut….

Nu är dom tre första intervjuerna uppbokade som ska bli till artiklar till www.brännbollscupen.se. Det var tänkt att aktiviteten skulle inledas tidigare en bättre sent än aldrig. Lite smygaktigt kan jag här på bloggen meddela att lagen Nu är det jul igen, Kapten Plakat, Gaypolisen från Överkalix och förra årets segrare Fantomen är några av de första lagen som kommer att få besök på deras träningar i reportagesyfte de närmaste dagarna.

Jag har även nu efter en viss jakt fått tag på kontaktinfo till Lisa Miskovsky och Jens Fjällström. Båda ska få bli föremål för varsin "Hur minns du brännbollscupen" artikel. Detta kommer dock först om några veckor eller så. Före det ska jag kicka igång med lagen ovan.

* * *

För dom som inte läser på www.brannboll.nu så bjuder jag här på mitt tips om vilka som kommer topp 8 i år.

Mitt tips ser ut som följer:
1. Salming
2. BCZ
3. Ubermensch
4. På Bana 1
5. Esox
6. BK Rel
7. Hjärnsläpp
8. Bränn inte Bullen

Raska -Ja dom åker i 8-delen mot Ubermensch
Fantomen – Ja dom åker mot Salming i 8-delen.

Hjärnsläpp 7a! Va?
Jo men vinst mot Sehlberg i 16-del och sedan vinst mot Lilla Gruppen eller Steroids are for monkeys i 8-del och sen är man där. Inte svårare än så ;P

Vi får se hur det går. Sen får vi också se om jag ändrar mig efter att ha upplevt en försäsong på ängarna.

* * *

Jag läste Daniell Anderssons kommentar på brännboll.nu angående Peter Arkhults påstående att BCZ undervärderas i år. Den stora frågan är bara; Hur kastar man brett? I och med att jag varken kan kasta hårt, långt eller snabbt så kanske brett ska bli min grej. hur gör man?

* * *

Jag vet att många ska ut och träna i helgen. Själv ska jag till Sundsvall på lördag och döma en kvalmatch i basket. På söndag ska jag hjälpa min bror att bygga hus. Så ni lär inte se så mycket av mig på ängarna i helgen tyvärr. Dock ska bloggen få fortsätta att leva i helgen trots min ängfrånvaro.

Trevlig helg.

Lev Bränboll

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Kapten Plakat

    Hej jag vill bara påpeka att laget heter Plakat Pirat inte Kapten Plakat. Kapten Plakat är jag, lagets kapten. 🙂

  2. anonym

    Bk Rel på sjätte plats? vad grundar du det på? förmodligen det mest rutinerade laget i yran någonsin. Fast deras förutsättningar har sätt bättre ut förvisso. Men sjätte plats? Är väl ändå att ta i?

  3. Gustav Pettersson

    Tipset var grundat på lottningen som blir i årets cup. Där möts BK Rel och BCZ i kvartsfinal. Historiskt är naturligtvis Rel 1:a. Nu när Sehlberg drar sig ur blir lottningen annorlunda så jag får komma med en ny prediction när lottningen släppts.

  4. anonym

    Bcz är ett bra lag helt klart, men när det kommer till kritan så tror jag att Bk Rel tar det.Skulle blivit en bra match. Tycker att Bcz har växt som lag otroligt mycket sedan starten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.