Solsken och övermänniskor

Det börjar bli en vana nu att ta en sväng till ängarna när kvällen nalkas. Den här gången var det för att träffa Gayplisen från Överkalix eller bara Gaypolisen som dom heter nuförtiden. Det blir en artikel på brännbollscupen.se imorgon. Den ska ligga upp till kl 10.00.

* * *

På ängarna såg jag för första gången i år Übermensch. Noterbart är att Über är ett av dom få lag som i stort sett alltid tränar i sina lagdräkter. Alltså inte speldräkterna men överdragsjackan med Ûet i Übermensch och allstarmärket på. Snygga jackor måste jag säga.

Übermensch vann cupen 2009 och är definitivt en av aspiranterna på titeln i år. Jag vet efter att ha pratat med deltagare i laget att dom tyckte att förra årets turnering blev lite snöplig. Det gick väldigt lätt och alla matcher vanns enkelt fram till semifinalen mot BCZ där laget kollapsade ihop och aldrig riktigt gav sig chansen.

* * *

Fint väder var det på ängarna. Kvicksilvret har krypit upp till 10 grader, solen skiner och det börjar bli riktigt trevligt att vistas på ängarna. Bara för tre dagar sedan var det rena istiden så det går sannerligen åt rätt håll.

* * *

Många av de artiklar, reportage som jag ska skriva inför cupen har jag bra koll på men när det gäller en tjej eller ett lag som jag ska göra en feature på inför tjejcupen är jag helt lost. Snälla kom med förslag angående en tjej eller ett tjejlag som jag ska göra något på till brännbollssiten.

* * *

Tack till alla som hjälpt mig att fylla listan på stadsdelstillhörigheter. Snart så kan jag skapa en lista över vilken stadsdel som regerar brännbollsumeå.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Kalle

    Haha, på första träningen här i Sthlm så kom både jag och Jon i våra överdragsjackor. Vi gillar våra jackor helt enkelt 🙂

  2. Gustav Pettersson

    Svårt att säga Klurre. Jag har inte sett BCZ, BK Rel, Raska och På Bana 1 när vi pratar om favoritlagen. BC tränar men jag har bara missat dom, BK Rel har inte kört igång men tvillingarna bor i Norge så det ger ändå inte så mycket att se dom och Raska jag dom brukar väl träna en gång eller så. Detsamma gäller På Bana 1…. Så bäst så här tidigt på försäsongen har som vanligt nu för tiden Salming sett ut.

  3. ca

    Nice och höra:) Alltid skoj o följa bloggen när man bor i götet och missar hela försäsongen. står och slår ensam på en grusbana här, inte samma sak…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.