Skellefteå!!

Konversation mellan mig och  Lars Lindberg, Västerbottens Folkblad idag när vi båda var på Umedalen – Morön och jobbade.

Lars: Hur tog du dig hit idag?

Jag: Jag var på träning med mitt brännbollslag och fick skjuts av en av dom vi spelade mots sambo.

Lars: Vadå lag? Finns det något som heter brännbollslag. Är det inte bara något man drar ihop dagarna innan cupen och spelar?

Jag: Nej jag spelar i ett lag som är med varje år. Vi är ett brännbollslag med hemsida och hela köret. Jag är ju ganska engagerad i Brännbollscupen. Har du varit med i den själv någon gång?

Lars: Jo jag har varit med en gång. Det gick väl inte så bra, vi åkte ut tidigt men vem bryr sig om brännbollen. Det var bra fest allafall.

* * *

Lars är från Skellefteå. Det förklarar en del.

* * *

Ja det finns något som heter lag och ja det finns dom som bryr sig om Brännbollscupen Lars.

* * *

Umedalen vann med 4-1.

* * *

Imorgon ska jag till Luleå i jobbet. Det gör att 8 timmar buss t&r väntar vilket ger möjlighet till blogginlägg som aldrig förr. Gör er redo för en söndag i läsandets tecken.

* * *

Jag har varit ute en del på ägnarna i år och ajg funderar. Var är Vi är bäst i medvind. Jag har inte sett röken av dom och ifjol tränade dom som gnur.. Var håller ni hus?

Jag har inte sett några helt nya unga lag på ängarna. Någon som sett något nytt lag? Hur är det med återväxten egentligen. Detta måste undersökas.

 

 

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Stefan

    Tror det finns fler som bryr sig om brännboll än fotboll div.2 Är väl bara en hobbyserie för de som bara kan göra något med fötterna? =)Ser fram emot inläggen imorn Gurra!

  2. Ivarsson

    Noterade precis att länken på vk’s första sida länkar till ett gammalt inlägg…. kan tänkte mig att det inte var tanken 😛

  3. Diddan

    Vi är bäst i medvind är utspridda över hela världen. Själv sitter jag i Oslo sen är de delar som är ute och reser. Men träningarna börjar på riktigt som lag idag. Så vi blir att räkna med i år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.