Läs om cuper utanför Umeå….

…på www.brännbollscupen.se.

Jag tog ett snack med Anders Callmyr förra veckan och artikeln fokuserar på Bollnäs Brännbollsyra primärt.

För dig som inte varit där och spelat. Efter cupen i Umeå är det den roligaste. Ni kommer at få upptäcka en helt ny typ av brännboll om ni åker dit. Platträ stort som ett tennisrack och 10 spelare på planen.

Jag hittade ingen pasande bild till artikeln om cuper utanför Umeå så det blev en bild från Bollnäs med Ronny Jonassson, Peter Nyström och Jonas Tobiassson där vattnet glittrar fint i bakgrunden. Konstigt val av bild men som sagt jag hittade inget bra. På Bollnäsyrans hemsida fanns endast tre bilder. Lite dåligt måste jag säga.

* * *

Nu har solen tittat fram lagom till att det ska ut och svingas. Perfekt!!

* * *

Umeå Kommun är tveksamma på om verkligen Brännbollscupen medför att människor verkligen kommer till Umeå. Är det inte bara studenterna som deltar och super menar icke namngiven person på Umeå Kommun.

Vänta nu. I mitt lag är det fyra personer som kommer från annan ort till Umeå bara för Brännbollscupen. Hur är det i era lag?

Jag skulle uppskatta att minst 20% av alla deltagare i cupen kommer från andra orter.

Tror ni mig inte. Kolla i ditt eget lag, kolla i någon kompis lag ska du få se. Dom flesta har två eller fler från annan ort.

Det skulle i år alltså innebära att bara när det handlar om deltagare så är det ca 800 personer som reser hit. Det är sex flygplan det. Sen har vi dom som kommer hit utan att spela……. Öppna ögonen Umeå Kommun.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Jukka

    Du nämnde tidigare om att färre lag har anmält sig till Brännbollscupen, har nätstrulet och antalet anmälda lag något samband?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.