Bloggen har lottningen på sin dator…..

Upphetsningen är nästan löjligt stor. Det kommer att ta ett tag innan jag helt lyckats snåra mig igenom den här lottningen och få en helt klar bild av årets cup.

Det ska fortfarande göras en del justeringar av lottningen nu enligt IKSU som att vakanser ska läggas in med sina riktiga lagnamn och allt måste snyggas till. Jag vet inte när lottningen är ute men så snabbt som Ola Viklund är klar så lägger han upp den. Han styr publiceringen helt och hållet.

* * *

Efter en första anblick släpper jag några gobitar här och nu!

Högst är större än längst, Skogsägarna och Tommys Hjältar(Dom Röda) spelar alla i samma pool.

Nu är det jul igen som jag håsade ser ut att gå till en tuff 32-delsfinal där dom möter tada… Just det Mitt kära Hjärnsläpp som dom faktiskt woppade i Förcupen.

Tani är far till alla barnen(Raska mix) som jag rapporterade om igår har hamnat i samma pool som Fastball. Vinnaren däremellan skulle sedan gå till en eventuell 16-delsfinal mot Bränn inte Bullen.

Svinto som vi sett ute och tränat en del finns inte med i lottningen och har antingen anmält sig sent eller bytt namn. Detta får vi alltså vänta med tills riktiga lottningen kommer ut.

* * *

Ja nu har jag läckt lite allafall.

 

 

 

Etiketter:

12 kommentarer

  1. Pyrro

    Då Pyromanerna har gjort några gästspel med Hjärnsläpp så gillar vi naturligtvis det laget. MEN! Pyrroklacken visar ingen hänsyn 😉

    Men vi måste ju ta oss dit också 🙂

  2. Magnus

    Ska bli riktigt spännande att se lottningen, vunnit grupp 7år irad men aldrig blivit sedad. Iår kommer ett rutinerat lag ta hem segern! 😉

  3. Ricky

    Har någon hört något mer om ”Brännbollsutopi”? Såg att dom var tippade högt på forumet! Har dom en svår lottning eller?

  4. Gustav Pettersson

    Vet inte vem som tippade Brännbollsutopi högt men jag har rätt bra koll på det och visst dom är hyfsade, dom har hamnat på den svaga åttondelen av lottningen med Boston, Bossen, Rex m.fl så inget är omöjligt mend et är jättejämnt på den sidan så det kan lika gärna bli tidig exit. Du får kika nogrannare nrä lottningen kommer. Dom har Wettex i gruppen.

  5. Tore

    Gurra! Nu är det dax att läcka lite mer om lottningen.
    Helst lite om hur det ser ut för kenya.

  6. Gustav Pettersson

    Svar till Glenn (2011-05-24 17:32)
    Jaoha du Glenn. Ni har en gymnsam lottning för att bli seedade. Egentligen står bara Steroids are for Monkeys ivägen för er i en 32-delsfinal. Seger i Cupen bli svårare då Salming väntar i en eventuell 16-delsfinal. Nöjd?

  7. Sgt Anger (Högst är..)

    Såg ut som vår svåraste grupp någonsin. Kul att det kör igång direkt.

  8. Pyrro

    Eftersom Herr bloggare kan läcka så får väl även Pyrro läcka att Glenn sett sjukt bra ut på träning, tight spel, placerade bollar, varvningar mot tungt motstånd samt strålande utespel. Det går även rykten om att vara nykter på fredagkväll, skulle det vara på det viset kommer vi att ha ett nytt seedat lag efter lördagen, kom ihåg var ni läst det först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.