Arkens slutspelsträd

Först och främst tack till alla som var inne på bloggen igår.

3874 gånger tyckte ni att det var värt att besöka bloggen. Inget rekord men en bra siffra.

* * *

För er som inte är absoluta supernördar och redan före lottningen kom suttit och knåpat ihop slutpselsträd osv så bjuder jag här på Peter Arkhult ur BCZ och hans slutspelsträd. Ni finner det här.

Detta är alltså Peters gissningar på vem som går vidare och där Peter har tagit med de lag han känner igen. Naturligtvis har han missat en massa lag som kommer att gå vidare men ni får allafall en överblick.

* * *

Idag väntar en intensiv brännbollsdag. Intervjun med Johan Åhman, dansa polka med lage Polka, träffa vinnarna i mest gillat tävlingen Boston Bruins Årgång 79 och slutligen träna själv. Jag ser fram emot allt ihop och vet ni vad som är bäst av alla?

Jo!  YR.NO

Saturday 28/05/2011

14:00–20:00 12°

Det börjar ändra sig nu!

* * *

Bloggen har tyvärr inget motstånd ikväll. Är det någon som vill spela mot bloggens lag ikväll typ 19.00 på mariehemsängarna? Visserligen anar ajg att det inte kommer att vara tomt på gräsytorna ikväll direkt men det är alltid bra med motstånd på förhand.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Glenn

    Den gode Arken tror alltså inte på Glennboll som segrare (om vi nu når dit) mot Steroids. Vet han nått som ingen annan vet eller vet Glenn inget?!

  2. Ark

    Glenn: Hade missat er. Ärligt talat tror jag på Glennboll före Steroids, pga Steroids är ett lag som fått en friplats förra året och aldrig slagit ut något seedat lag. Ni ska ha en bra chans där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.