Intervjun med Johan Åhman ligger uppe

Ni hittar intervjun eller artikeln som blev från intervjun här.

Han sa en del bra och intressanta saker men svaret på frågan om cupens framtid säger en del. IKSU vet inte riktigt vad dom vill med cupen. Naturligtvis vill dom ha kvar den men ett tydligt mål och visionsarbete oavsett vad målen och visionerna är finns inte riktigt idag.

Nu hänger inte hela cupen på Johan eller på den som är projektledare men jag måste säga efter att ha jobbat med honom en del i vår att det är en helt klart vettig person IKSU anställt. Jag tror att om Johan kan få fortsätta ha Brännbollscupen som den del av sin roll på IKSU kan vi få se det utvecklingsarbetet jag frågade efter i förra stycket.

* * *

För att klargöra. Det blev 372 lag i årets cup till slut.

* * *

Jag ska strax ta och åka till ängarna.

Det har varit lite dåligt på ryktesfronten här på bloggen sista dagarna tycker jag bortsett från om Raskas vara eller inte vara så det måste jag ta tag i. Jag ska snoka runt lite på ängarna och återkomma med det bästa skvallret ikväll.

Lev Brännboll / Gustav

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Karl-Uno Karlsson

    Raska kommer lira, men under ett annat namn. Är väl inget att luska i, ganska allmänt känt?

  2. Gustav Pettersson

    Svar till Karl-Uno Karlsson (2011-05-25 18:48)
    Jag vet det. Tani är far till alla barnen ja. Men det var ju det jag luskade i förra veckan. Det jag menade är att sen det kom fram har det varit dåligt med skvaller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.