Fredagsnotiser

Vad är då noterbart från fredagen?

BCZ valde framvägen. Enligft initierade källor var motståndarna på en nivå att det var tekniskt omöjligt att göra något annat. I och med det väntar alltså imorgon 13.45 med all trolighet Salmign-BCZ. Huvva vilken match!!!

Tani är far till alla barnen visade sig vara fler en bara ett par Raska Taskar. 6 spelare var med från tvåfaldiga vinnarna. Trots det så förlorade dom mot Fastball. Oväntat men en styrkedemonstration av Östersundsgänget. Nu blir det dock inget möte mellan Bullen och Tani som vi hade trott.

Glennboll gick som väntat vidare. Om fyllan inatt/imorgon kan hållas på en lagom nivå så kan det bli en seedningsmatch som heter duga mot Steroid are for Monkeys.

Plakat Pirat som satsar på Best in Show har gått vidare till slutspel. Dom kommer där att stöta på Vi är bäst i medvind men det känns roligt att spexgänget blivit ett spexgäng och ett bra brännbollslag i kombination.

Loco Boobs och Sikta på Tjejen möts i final imorgon i tjejcupen igen. Inte helt oväntat men ganska tråkigt. Vad hände egentligen med Pernilla Berns gäng?

* * *

Fortsätt att följa cupen på www.brännbollscupen,.se samt på facebook. Hoppas nu att vädret bjuder upp imorgon.

Sov Gott Brännboll Lovers

 

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Anger

    Verkar som om jag i min okunskap missat något.. Jag trodde att ”Vi är bäst i medvind” skulle börja lördagens spel mot ”Högst är större än längst”…

  2. En sydlänning

    Enligt IKSU:s blogg så är både Salming OCH BCZ utslagna. Skulle inte de mötas tidigt i slutspelet????

  3. Glenn

    Glennboll gjorde sitt jobb mot Steroids! Tack Glenn och tack Pyrro för stöd. Mariehem vann i år med !!! Grym fest vid bergsgården!!

  4. Lasse Hiss

    Vet inte om det bara är jag, men det känns väl rätt uppenbart vad Fastballs poolseger handlade om? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.