Brännboll är sjukt roligt

Första riktiga träningspasset är nu avklarat. Jag var med och spelade med BCZ mot Salming. Stundtals såg det riktigt bra ut från båda lagen så här tidigt på säsongen må jag säga.

Två segrar till Salming och en till BCZ blev resultatet.

Dock var det endast fyra ordinarie från BCZ och sju från Salming. Matchen spelades på Östra Gymnasiets Grusplan. Dock vet jag att Nu är det jul igen spelade mot Gaypolisen på Mariehemsängarna. Lämnar dessa lag rapporter om torra ängar då är grussäsongen helt över.

Jag har redan ont överallt och antar att jag kommer att ha brutalt ont i morgon. Dock måste jag säga;

Ojvoj vad roligt det var att spela brännboll. Det är som en drog. Men det är ganska jobbigt, jag var helt slut efteråt.

Jag kan dock spela avslappnat i år då jag inte ska delta i Yran själv. Mycket trist men någon måste ju se till att cupen blir av rent organisatoriskt också.

I min uppräknbing av förändringar bland lagen i år glömde jag:

Tesa Tejp ser inte ut att få ihop lag i år. Det är än så länge ett obekräftat bladder men med viss resonans så det kan mycket väl bli så.

Trist i sådanna fall. Tesa har ju varit med sedan Sundsvall brann.

Sist men inte minst så bör det noteras att Per Frank, Salmings nyförvärv spelade med Salming idag. Per bor i Ånge och tog ledigt idag, körde 40 mil för att vara med i tre träningsmatcher. Det kallar jag att gå in för det.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. En liten fågel...

    En liten fågel har viskat i mitt öra att en av de största övergångarna kommer ske/har skett mellan ett topplag till ett annat topplag…ojojoj spännande!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.