Bullen arrangerar Brännbollsfest

Det ryktas om en stor övergång mellan två topplag. Jag håller på och fiskar vad det är för något. Jag skriver här när jag får lös något.

Fantomen som jag skrev om tidigare som har en del folk borta ska tydligen ha med gammla Svinto/69:ers hjälten Rasmus Wengberg i laget samt Raska Taskars Johan Svedberg. Stämmer detta ja då är det ett både kast och slagstarkt Fantomen….. men dom ska tydligen inte heta Fantomen. Jag lär få återkomma i ärendet.

* * *

Salming presenterar tennisspelaren Hanna Elfving som ett nyförvärv. Umeåtjejen som går på tennisgymnasiet i Kramfors har junior-ITF poäng i tennis vilket säger att hon är en av Sveriges största talanger i sin ålderklass. Ett mycket intressant nyförvärv som på sikt kan bli riktigt bra. Frågan är bara hur den 18-årige tennistalangen kommer att klara sig i år. Hon borde ha en ganska naturlig sving allafall.

Vill ni läsa mer om Hanna rekomenderar jag Salmings blogg.

* * *

Rent gennerellt måste jag säga att det är många förändringar bland de bästa lagen i år. Det gör cupen mer svårtippad än på länge.

* * *

En annan detalj värd att nämna så här med några veckor kvar till Cupen är att Bränn inte Bullen, kanske laget som kombinerar bra fest och brännboll på allra bäst sätt, arrangerar en brännbollsfest på Invito kvällen efter cupen.

Så här skriver Bullen på sin Facebooksida.

Årets brännbollsfest/

hemvändarfest som ingen får missa! Brännbolls Lördag 26/5. 150kr, i priset ingår inträde, garderob och välkomstdrink. Biljetter säljs av alla spelare i "Bränn inte Bullen". Biljetten är giltig fram till 22.30. Hör av er snarast, antingen via facebook eller telefon till Johan Ahlgren eller André Forsgren då det är först till kvarn som gäller.. (Gå ihop ett helt gäng och bjud med dig dina kompisar, så slipper vi sälja enstaka biljetter. Förskottsbetalning gäller. Spridd detta vidare! Först till kvarn….
 
Jag är redan själv anmäld. Hoppas att många hakar på.
 
* * *
En annan detalj jag har funderat på är:
Vilka av fjolårets nya seedade lag kan etablera sig?

Nu är det Jul igen (Seedade 30)
Är ett lag som verkligen brinner för brännboll. Borde utan tvekan kunna etablera sig som seedade. Kan säkert också med lite rutin göra någon run till 8-delsfinal.
Har ett innespel som håller riktigt bra med Jesper Karlberg som kugge men utespelet är inget som skrämmer.
 
DRFK 2011 (seedade 24)
Vad sa du? Nej jag har ingen aning vilka det här är. Förlorade bara med 12 mot På Bana 1 i 16-delen. Det är bra då 16-delen spelas med ett slag.
 
Glennboll (seedade 26)
Ett lag som år efter år i sommarcuperna visat att dom har allt som behövs för att gå en bit i Yran. Dock har Glenn smuttat lite mycket ur flaskan vissa år vilket gjort avancemangen svåra. Helt klart ett lag som hör hemma 16-23 om dom håller sig någolunda nyktra. Är ruggigt slagstarka när det stämmer.
 
Tommys Hjältar (seedade 23)
Föredetta Dom Röda och Überrelraskaröverisen valde namnet Tommys Hjältar. Laget har en semi 2005 som bästa merit men är lite på dekis. Kan dock på grundkapacitet nå en 8-del fortfarande.
 
Jesper får inte vara med (seedade 18)
Någon som har koll på detta lag. Jag har ingen aning. Förlorade med 115-41 i 16-delen mot BCZ ifjol. Inget som skrämmer direkt.

Fancy Pants (seedade 17)
Fick precis som Jesper får inte vara med en gratisplats till 16-del utan att slå något seedat lag. Någon som har koll?
 
Tani är far till alla barnen (seedade 11)
Halva Raska under nytt namn gick väl ungefär så långt som man hade förväntat sig i fjol. Skulle förvåna mig stort om detta lag anmäler sig igen med samma namn.
 
I morgon tar jag nästa steg och tittar på de lag som gjorde en run i fjol. Hur klarar dom sig i år?
Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.