Oskar Bylund till Bränn inte Bullen

Oskar Bylund, BCZ var kanske förra årets mest omtalade spelare efter den infernaliska åttondelsfinalen mellan BCZ och Salming. Där kan man minst sagt säga att han var peppad.

Oskar lät meddela efter säsongen i fjol att han på grund av flytt inte skulle spela med BCZ i år. Nu har han så här veckorna innan cupen fått blodad tand. Efter att varit i kontakt med BCZ men där fått meddelandet att dom har full trupp så hamnar Oskar nu i Bränn inte Bullen.

För den med gått minne var Oskar första gången BCZ gick till final 2008 kanske hela cupens bästa spelare. Potential finns men frågan är hur bra Oskar är när han inte kunnat träna.

Hur som helst så blir Bullen ännu starkare med Oskar i laget.

För BCZ är det naturligtvis ett minus men i slutändan bör vdet finnas spelare som täcker upp Oskar. Laget är brett och speciellt med Micke Tunberg uppvisning i fjol finns det spelare som kan fylla Oskars skor.

Etiketter:

En kommentar

  1. ÖRS

    Tung värvning helt klart. BCZ är ju något av ett favoritlag för Ö-vik Red Socks och Oskar har vi ju använt som mall för kastteknik och även till viss del vilja och jävlaranamma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.