Gästblogg: Sommarbrännboll

Nu när sommaren och värmen (nåja, nästan) har kommit till Umeå så har ju tyvärr brännbollsspelandet på ängarna sinat bort, det är inte längre 5-10 lag ute på mariehemsängarna. Och inte nog med det utan det är även långt mellan turneringarna så brännbollssuget hinner byggas upp ordentligt men det är svårt att hitta ett sätt att stilla det begäret.

På grund av detta så startade jag tillsammans med resten av Nu är det jul igen och Gaypolisen  / Troll på villovägar en facebookgrupp som heter Sommarbrännboll i Umeå och jag skulle nu vilja bjuda in alla andra brännbollssugna spelare till den!

Förra sommaren så var vi ute 1 gång i veckan och spelade, alla som kunde och ville dök upp och när vi väl var på plats så såg vi hur uppslutningen var och delade upp lagen efter det.

Tanken är att alla som dyker upp ska få spela med något lag och det är därför inget problem att du som ensam spelare från ditt lag kommer utan vi välkomnar alla som vill spela, ju fler desto roligare! Det är nästan att föredra att det droppar in några som inte har med sig fullt lag, för det är väldigt sällan något lag lyckas komma med full bemanning och det är därför välkommet med spelare som kan hoppa in och spela i de andra lagen. Beroende på antalet spelare så delar vi upp oss i lag och spelar 2-3 matcher i sommarsolen.

Jag kommer via facebookgruppen lägga upp events om vilka dagar och tider det spelas varje vecka, det är allt som oftast vid 18:30 någon dag mellan måndag och torsdag. Intresset (och vädret) kommer styra hur många gånger i veckan vi åker ut och spelar, men som minst kommer det bli en gång i veckan.

Har ni några frågor så är ni välkomna att ta kontakt med mig via fb eller mail ([ mailto:[email protected] ][email protected]) så ska jag nog kunna svara på dem.

Vill än en gång poängtera att alla är välkomna, oavsett vilket lag du spelar i, om du kommer själv eller om  halva laget kommer så är du/ni lika välkomna, ju fler som spelar brännboll, desto bättre! Det enda kravet är att du dyker upp med ett glatt humör och en god inställning på plan så vi får roliga matcher. Jag kommer ta med mig slagträn/koner/bollar så det enda som behövs är ett par skor!

Detta är ett utmärkt tillfälle att träffa andra brännbollsintresserade, toppa formen till sommarturneringarna, knyta lite kontakter men framförallt bara njuta av bra brännboll i fint väder!

Ser fram emot en härlig sommar med mycket brännboll

/Jesper Karlberg, Nu är det jul igen
 

Etiketter: ,

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.