Sista anmälningsdagen

I morgon fredag kl 14.00 stänger anmälningen till Brännbollsyran 2013.

Det gäller att passa på om ni vill vara med detta år.

* * *

Raska Taskar har ju dykt upp under lite olika uppställningar de senaste åren. Tani är fartill alla barnen hette dom för två år sedan och åkte ut i 8-delsfinal mot Bränn inte Bullen. I fjol var det BK Björzi och det blev semifinal innan På Bana 1 blev för svåra.

I år vet jag inte än vad dom heter. Det vet jag i morgon vid 17.00 när jag får dom slutgiltiga anmälningslistorna om ingen meddelar det före dess.

Dock vet jag att det bortsett från Maria Pietilä-Holmner, Anna Oscarsson och Johan Svedberg är i stort sett fullt lag som gäller.

"Raska" eller vad vi ska kalla dom är därmed på pappret en titel contender

Som oseedade kan lottningen ställa till det, men inte många lag går säkra mot detta rutinerade gäng där många har två segrar och fyra finaler på meritlistan.

* * *

Ni har väl kollat in Brännbollsyrans instagramkanal som drivs av våran festivalgeneral David Arkhult.

* * *

I morgon kväll lottas brännbollscupen. Lottningen sker hemma hos IKsu Brännbolls ordförande med delar av styrelsen på plats.

Dock är det bara grupperna som lottas. Exakt hur lottningen kommer att se ut. Det vet vi inte innan vi först livelottat slutspelet på lördag och sedan när vi gjort klart allt på söndag.

Ni får stå ut till måndag innan lottningen blir officiell.Kanske kan jag smyga ut den på bloggen om vi lyckas göra den klar grafiskt redan på söndag. 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.