Lottningsfunderingar

Nio timmar på Campusområdet i dag med tätlbygge och stängselbygge. Sedan fyra timmar på kontoret med slutspelsgafflar och utslagsmatcher.

En skadad rygg senare så är tältet uppe och stängslet i stort sett på plats.

Något annat som är på plats är lottningen.

Ni hittar den här om ni missat det.

Det är en del lag som ringt och inte kommit med på spelschemat. Verkar som att det strulat lite i anmälningsförfarandet.

Hittar ni något som inte stämmer för just ditt lag (förutom en tuff lottning) så hör av er så att jag kan fixa detta.

* * *

Hinner inte med någon total genomgång av lottningen ikväll.

Kan bara konstatera några korta saker:

* Bränn inte Bullen har fått en golottning igen. Hvorte Hvar, Mevind/Herman, På Bana 1 och ett Übermensch utan P-A/Dom Röda  för att ta sig till final. Dom får inte en bättre chans någonsin. Av de oseedade topplagen så är bara Svinto på Bullens sida.

* Jag tar det en sista gång. Dom Röda/Tommys Hjältar skickade in en ansökan om att få byta nman till sitt ordinare namn Dom Röda som alla känner laget som. Vi valde att godkänna detta trots att det tidigare reglementet sagt att detta var förbjudet. Vi tyckte att dom hade en bra anledning (Alla känner laget som Dom Röda). Hur som helst. Dom Röda gick till semifinal 2005. Jag tror att dom har en bra chans att göra det igen.

Dom ska bara ta sig förbi Übermensh – laget som slagit ut Dom Röda tre gånger.

* BCZ fick en ruggigt tuff lottning. Fantomen i 8-del och Salming i en eventuell kvart. Det vore dock två matcher att verkligen se fram emot. Jag kunde inte låta blir att lägga dessa två matcher på finalbanan. Det är ju en ganska bra kvart även Fantomen mot Salming om BCZ åker ut.

* Västteg drog nitlotten och fick High Rise or a Slice. Det ser ut att bli en kvartsfinal mellan High Rise och BK Rel. 

* En charmig match är 16-delen mellan Lilla Gruppen och Pappa Betalar. Trots många år i Yran tror jag aldrig att lagen har möts tidigare.

* Boston Burinz Årgång 79 drog dock den största nitlotten av alla. Fama i gruppen och om man kommer tvåa så väntar Fantomen i 64-delsfinal. Kan bli svårt att bli seedade igen. Måste nästan slå Fama.

Men, som sagt. En större analys får komma under morgondagen.

* * *

Om ni funderar över gafflarna så håller dom på att slutredigeras.

Dom kommer upp på hemsidan under tisdagen.

Etiketter:

19 kommentarer

  1. Sgt Anger

    Hmm, nu är du ute och cyklar igen 🙂 Rel måste slå HÖGST för att ta sig vidare, därefter måste high Rise eller Väst teg göra detsamma.. inte troligt 🙂

  2. PH

    Bullens gata ser i mina ögon inte alls lika god ut i år eftersom svinto kommer in direkt i första matchen på lördag. Visst är bullen favoriter men jag tror att de hellre hade haft matchen med 1 slag (eller helst sluppit den helt).

    Sen tror jag lite extra på dom röda i år, de har tränat oerhört mycket inför yran i år och jag tror det kommer ge resultat. jag sticker ut hakan och säger final om de lyckas hålla sig hyfsat hela och fräsha.

  3. Kapten Plakat

    Jag tycker att den här bloggen är helt fantastisk men det känns som att den inte riktigt kommit igång i år och det är synd. Jag vill se fler inlägg, mer analyser och mer brännbollsnördande! Yran är ju snart!

  4. cookie

    Raska taskar är i Svintos och Bullens gaffel. Ingen som skrivit om dom? Dom går under ett annat namn i år… saknar dock Engde och sedan tidigare Svedberg

  5. KES

    En kort fråga ang slutspelsgafflarna, varför står det 1 slag bränd i 16-del på Blå gaffel medan det står 2 slag bränd på den vita? Tryckfelsnisse på nån av dem?

  6. Kaisers Gosse

    Mer försnack på bloggen behövs. Jag drar mitt strå till stacken nu.

    Med den lottning som Dom Röda har i år och med alla dessa timmar dom gjort på ängarna så måste väl allt annat än semi ses som ett fiasko.

    Ryktet på ängarna idag var att Raska går in lördag morgon och dessutom är Engde back in the game.

    Ett annat rykte var att Purde kommer köra Jerry J som slagare. Dom blir sannerligen farliga då.

  7. Bärsch

    Begga är ju beviset på att Högst är större än längst… Kanske får han bevisa det i år igen?

  8. ca

    Tuff lottning i år igen för bcz. Får väl som förra året fantomen i seedningsmatch, bk-rel och salming innan kvart?

    High rise såg vassa ut på förcupen, speciellt inne. kan gå långt beroende var de går in.

    Röda som fler har skrivit om kommer bli en titel contender i år inget snack!

    Bk-rel var överraskande stabila också.

    Kommer stå mellan: Salming, Bk-rel, Bcz, Fantomen, röda, yber.

    Glömt någon?

  9. ca

    Glömde bullen

    Var sista slagare mot bcz i kvart på förcupen. Stabila som klarade det nästan, men åkte väl på 1 utebränning till slut.

    Bcz, stabil vinst utan brolle på plattan och någon till fattades.

  10. Mera brännboll

    Hej ”ca”. Ja jag tycker att du glömt bort ett lag. 🙂

    Har inte sett Ubermensch i år men med PA o Anna borta misstänker jag att Slice är en vassare kandidat till slutsegern än Uber i år. Kom ihåg att Slice vann den stenhårda grupp 2 i Förcupen, före b l a Rel. Man skulle kunna rangordna topplagens resultat i Förcupen baserat på vilken poängdifferens de hade i sina inbördes möten.

    1. BCZ
    2. Slice -3 (1:a grp 2)
    3. Dom Röda -5
    4. Bk Rel -6 (2:a grp 2)
    5. Salming -9
    6. Fama -11 (3:a i grp 2)
    7. Bullen – 14

    (Tre av dom bäst placerade lagen i Förcupen kom alltså från samma grupp!)

    Slice hade dessutom inte med Svedberg i förcupen o hade – från vad jag hört – tre skador i sitt lag i den match de åkte ut. Med ersättare/läkta spelare o en hårdkastande Svedberg tycker jag att de ser minst lika starka ut som dina övriga uppräknade förhandsfavoriter…

  11. Mera brännboll

    Skulle jag ranka favoriter till slutsegern i årets Lyra utan hänsyn till respektive lags lottning/väg fram till en eventuell slutseger så sätter jag faktiskt BCZ, Slice o Fantomen typ 2 poäng före de andra huvudfavoriterna (Röda, BK Rel o Salming). Fantomen har jag inte sett i år men ett idrottsgäng som tidigare defilerat hem Lyran måste man respektera (o även om spindelmannen är skadad så skall de tydligen ha med Rasmus Wengberg i år) BCZ saknade 2 bra spelare, Slice en kastarm, BK Rel hade, tror jag, i princip det lag de kommer att ha i årets Lyra och Salming saknade Markus. Dom Röda… hade de sitt ordinarie lag i Förcupen? Någon som vet?

    Fama kan självklart också bli farliga. Dock hade de minst två bra inlån i form av Esox-killar som spelade bra så ifall inte de skall spela med Fama så tror jag inte riktigt på slutseger i år i alla fall för Fama trots flera fina matcher i Förcupen (en-poängsförlust i gruppen mot Slice o en 2-poängsförlust mot Salming i finalspelet av Förcupens).

  12. VetarN

    Ingen har hittills spekulerat rätt i Raskas namn kan jag säga. Rätt är dock att dom går in 17 på fredag och att dom är på vit gaffel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.