Lokals passningar

Jag har ju skrivit lite om Lokal här i bloggen.

Nu har dom gjort en låt där jag figurerar vid två tillfällen.

Visserligen inte i så positiva ordalag, men jag tar det som en ära.

Här hör ni deras låt ”Vi ska vinna”

Den är mycket ”catchy”

 

13 kommentarer

  1. Svala Snubben

    ”Vem sa att vi matcha plakat pirat?” Hmm… Kan inte varit lätt att torska mot dom i förcupen HA!

  2. Leif

    Ja har nästan inte läst om annat i årets brännbollsblogg än just Lokal. Förstår inte hur du kan ge ett mediokert brännbollslag så stor uppmärksamhet. Annars gör du ju ett kanonjobb med allt kring denna blogg, men jag börjar bli rätt less på att läsa om Lokal nu – som ännu inte bevisat något.
    /Leif

  3. Kalle

    När kommer lottningsanalysen som skulle vara publicerad igår?
    Underkänt på Lokals låt iaf. Inspirerade av Markoolio? haha..

  4. Elias

    Lokal inspirerade av Markoolio?
    För övrigt synd att det inte skrivs mer på bloggen om lagen just nu när yran närmar sig som mest…

  5. Erik Åden

    Hej Gustav!

    Jag skulle gärna vilja veta vilket lag som har varit seedat flest år i rad utan uppehåll. Jag spelar i ”kom till sekretariatet” och vi tror att vi är bäst i den kategorin med minst 13 seedade år i rad. Går det att kolla?

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Västteg Klass 3B var seedade från 1987 till 2012. Det är rekordet för antal år i rad. Av de lagen som är seedade just nu har BK Rel varit seedade sedan 1993. Det är de laget som varit seedade längst i rad just nu. BK Rel har bara missat seedning en gång (1992) då de föll mot Gurans Bandaner i 32-delsfinal.

  6. PH

    Tja! Hoppas inte all energi ätits upp av yran utan att du fått energi.Har du lagt ner bloggen eller? Undrar med tanke på att det inte kommit några blogginlägg under eller efter yran och väldigt lite strax innan. Tycker bloggen varit kul att följa och känns skapligt viktigt att skriva om just brännbollen får lite uppmärksamhet och inte bara artisterna. Ha det gott!

  7. GM Lokal

    Märks väl att du som kommenterar om lokal inte har varit ute något på ängarna i år(?) De är vårt andra år i yran och tog seedningsplats 17, åkte ut mot Salming och va de enda laget som lyckades pressa dom?Undvek utebränning och förlorade med 6 poäng tillslut! Lokal har dessutom visat under försäsongen att vi är med och slåss mot dom bästa lagen. Förstår att du är avundsjuk för att du förmodligen spelar i ett betydligt sämre lag men det är okey, träna lika mycket som oss så kanske bingar framsteg också 🙂

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Hej Jonte! Du vet att jag inte spelar med något lag alls. Jag har historiskt spelat med bla. Hjärnsläpp och Sista Bossen. Med Hjärnsläpp nådde vi 8-del så det var inget märkvärdiga lag. Sen har jag vunnit ett par cuper när jag spelat med BCZ, men där är jag ju mest komplement. Jag är på intet sätt avundsjuk på Lokal. Möjligtvis då det faktum att n får spela cupen medan jag står vid sidan som ansvarig, men då är jag ju avundsjuka på alla lag. Tiden får utvisa hur bra Lokal blir. Än så länge har inget bevisats. Ni har varit med två år och är ungefär där Alf Purde var 2006 då dom pressade BK Rel som var överlägsna. Frågan är hur ni utvecklas därifrån. Angående träning.Jag genom åren tränat mer och vistats mer på ängarna än de flesta i Umeå. Jag vet hur kul det är och förstår varför ni tränar så mycket. Jag hade den peppen en gång i tiden med.

  8. Jonte

    Nu är de ju liiiite väl sent svar, speciellt då bloggen inte är aktiv längre ;p Du har rätt i mycket av de du skriver i din kommentar till mitt inlägg.. Däremot vill jag tillägga att kommentaren inte var riktad mot dig utan till Leif 😉 Men kul med respons från någon iaf!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.