Ett meddelande till alla festivalbesökare!

Mitt meddelande är enkelt, spela i cupen!

Att spela i brännbollscupen är så mycket mer än att försöka vinna matcher, att delta i folkfesten som är brännbollsyran är någonting alldeles särskilt. Brännbollsyran är verkligen unik och den är det just för att målet med deltagandet inte är att vinna utan att spendera en heldag med sina vänner, en rolig sport och ett gäng kalla (så småningom ljumna). Om det dessutom är strålande väder så finns det inget som toppar sista helgen i Maj.

Nu för tiden så är det populärt med presentkort på upplevelser, man åker jorden runt för att uppleva saker för att berika sitt liv och få en rolig selfie i sin facebook feed. Varför ska du då inte ta tillfället i akt och uppleva något du inte kan uppleva någon annan stans? Du har ju dessutom redan betalt för det.

Jag slår vad om att du har spelat brännboll någon gång förut, det kan ha varit på skolan, på midsommar eller bara en härlig sommarkväll. Har man spelat brännboll en gång så är man duktig nog för att delta i cupen. Det är det som är så härligt, ingen bryr sig om ditt lag blir utebränt 4 gånger, om ni inte träffar en enda boll så länge ni är med och har roligt. Att dela sin glädje med andra är vad cupen går ut på.

Om ni inte litar på mitt väldigt partiska omdöme så kan ni fråga en stor del av alla utflugna umeåbor, vad är det som gör att de tar ledigt och åker hem en helg i Maj? Jo, det är för att yran är en av årets roligaste helger.

Åk inte hela vägen upp till Umeå och gör det halvdant, brännbollsyran är så mycket mer än en musikfestival. Se till att du och dina vänner får uppleva det, ni kommer inte ångra er.

Vänta inte på att någon ska styra upp ett lag utan gör det själv! Börja skicka mess redan nu, då har ni gott om tid på er att hitta på ett roligt tema!

Sist men inte minst så tåls det att påminna sig själv om att det inte är arrangörerna som gör cupen och festivalen fantastisk, utan det är vi spelare som gör det. Vi som är där, peppade så det väller över och massvis av positiv energi att dela med sig av. Ingen thailandsresa i hela världen kan ge mig lika mycket energi som yranfredagen.

Ses på ängarna!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.