Brännbollsserien drar igång!

Mycket som händer nu för att vara mitten på april!

Imorgon så drar IKSUs brännbollsserie igång klockan 18:00 på Mariehemsängarna. I första omgången så får vi se BK Rel tar sig an Plakat Pirat och i andra matchen så ser vi Burnouts mot Lokal.

Mitt tips för morgondagens matcher är:

BK Rel 2 – 0 Plakat Pirat

Här är det en klasskillnad och även om Plakat varit ute och tränat flitigt på försäsongen så tror jag inte att dom rår på BK Rel. Var även ute och såg Rickard i Rel kasta idag och skulle inte vara förvånad om vi får se honom kliva av brännarplattan imorgon!

Burnouts 1 – 2 Lokal

Vi mötte Burnouts i förra årets Yra och de spelade riktigt bra, det var en tight match där vi verkligen fick prestera för att komma ut med en seger. Initialt så hade jag tippat seger med 2-1 till Burnouts men jag misstänker att det här är deras första matcher för i år och det kombinerat med att Lokal aldrig slutat träna så tror jag faktiskt att Lokal kommer gå segrande ur den här drabbningen. Hade det här varit i mitten av maj hade jag nog tippat Burnouts.

Jag är spänd att se hur Lokal har utvecklats under vintern så tänkte ta mig en vända till ängarna och kika på matcherna vid 18, hoppas det kommer någon mer och kikar!

Imorgon så är det även elitträffen för de seedade lagen. Jag hoppas kunna rapportera lite intressanta nyheter därifrån.

 

/Jesper

En kommentar

  1. Kapten Plakat

    Vad kul att du tippar matcherna till serien och kommenterar med dina tankar! Ska bli superkul att följa framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.