Brännbollsserien omgång 2

Samma plats, samma tid. Imorgon går andra runden av brännbollsserien av stapeln och följande två matcher kommer spelas:

 

BK Rel 2 – 0 Lokal

Kanske seriens hetaste match, det ryktas att Umeås bookmakers har fått in många bets på denna match. Rutinerade BK Rel möter taggade Lokal. Tittar man på förra veckans matcher så har BK Rel helt klart the upper hand här, dock så har jag sett Lokal på ängarna nästan varenda dag sen dess och de har dessutom visat prov på bra spel. Men jag tippar att Rels innespel blir övermäktigt för Lokal och det kommer sluta 2 – 0 i Rels favör.

Men det blir en match med bra tändning och inte nå försäsongslunk så är man sugen på lite riktig brännboll så är det nu man ska kika.

Burnouts 2 – 0 Plakat Pirat

Burnouts gjorde sin första träning förra onsdagen och gjorde allt utom att imponera. Dock så har jag sett de spelade på ängarna och de visade prov på riktigt stabilt slagande i helgen. De varvade låga flacka med höga långa och däremellan nån miss, trots näst intill storm så klarade dom sig bra. De såg ut lite mer som jag förväntade mig att de skulle göra förra onsdagen. När det kommer till Plakat så har jag inte sett de så mycket mer än glimtar från deras match mot Rel. Jag tror att dom här matcherna kommer vara jämna men att det relativt fina vädret gynnar Burnouts då de har lite mer slagare som kan placera ut bollen.

 

Ses 18:00 på ängarna och lycka till alla spelare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.