Brännbollsserien omgång #5

Då jag tyvärr kommer vara bortrest då matcherna spelas så kommer jag tyvärr inte kunna närvara men tänkte ändå dra iväg mitt tips så ni alla vet hur det inte kommer sluta.

Veckans matcher är följande:

BK Rel 2 – 0 Lokal

Kanske seriens mest laddade möte, Lokal som drog det längsta strået förra gången och knep segern med 2-1. Den här gången tror jag Rel har lite revanschlust och är betydligt hungrigare. Vad jag vet så ska Stefan vara sjuk och Rickard bortrest vilket gör att de tappar sin brännare och en av sina säkraste slagare. Men jag gissar att Davva kommer och hoppar in för dem och det är ju inte någon dussinspelare det heller. Lokal kommer ge dom en bra fight men tror inte att dom rår på Rel den här veckan. Det har jag å andra sidan tippat varje vecka och typ aldrig haft rätt, man kan tycka att man ska lära av sina misstag men… Rels tändning avgör det här.

Räknar man ihop poängen båda matcherna så kommer Rel ha +15, vad tror ni andra? Över eller under?

Plakat Pirat 1 – 2 Burnouts

Jag tror att regnet kommer ställa till det för båda lagen, men med Micke tillbaka så tror jag att Plakat kommer klara sig runt minst en match utan utebränning medans Burnouts bränner ut sig i just den matchen. De resterande två matcherna blir 10+ poäng till Burnouts.

Burnouts slutar med +20 pinnar. Över eller under den linan?

Vet att det här publiceras kort innan, men ni kan ju tippa så länge ni inte sett resultaten 🙂

En kommentar

  1. Jesper Karlberg (inläggsförfattare)

    Jag har i alla fall lite rätt i veckan. Slutade 2 – 0 till Rel och 2 – 0 till Burnouts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.