Finalomgången för brännbollsserien

Nu är det dags för den sjätte och sista omgången av brännbollsserien och den avslutas precis som den startade med Lokal vs Burnouts och Rel vs Plakat. Tittar man på vädret idag så verkar det nästan som att de kommer få rekordbra väder! Hela 6 grader varmt, 4m/s vind och regnfritt. Praktiskt taget tropisk värme om man tittar på hur denna vår har varit.

Hur kommer det gå i kvällens matcher då?

Burnouts 2 – 1 Lokal

Detta är kampen om andraplatsen i serien, även om det vinnande laget här kan vinna så länge Rel förlorar mot Plakat. När dessa två lag möttes första veckan så hade Lokal spelat i några månader medans Burnouts inte hade tränat någon gång och det slutade i katastrof för dem. Nu har de varit ute mer flitigt på ängarna och lyckats ta matcher av Rel båda gångerna dom mötts. Jag tror att det här kommer vara jämna matcher men att Burnouts ändå drar det längre strået då de har snäppet vassare poängslagare.

Burnouts vinner totalt med 6 poäng eller mer – Vad säger ni, större eller mindre marginal?

BK Rel 2 – 0 Plakat Pirat

Plakat fick sin skalp då de slog Lokal och jag tror tyvärr att det är där det slutar för dem. Yran börjar närma sig och Rel har fått spelat ihop sig. Jag tror dessutom att Pelle vill vinna serien och inte låter den glida ur händerna på grund av lojt spel i det egna laget.

BK Rel får en segermarginal på 20 poäng eller mer – Vad säger ni, större eller mindre marginal?

 

Lycka till alla lagen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.