Tippa slutspelsträdet!

Jag tänkte anordna en tävling här bland alla läsare på bloggen. Tävlingen är att man ska tippa slutspelet så bra som möjligt. Jag har gjort i ordning ett spreadsheetdokument i google drive som alla har tillgång till.

Länk: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZyDHlrjP-M-NtymDIuuZSou1vd_-YLKsWFz6J2SJxug/edit#gid=0

I det här dokumentet så finns det flera flikar och tanken är att varje person som deltar i tävlingen väljer en flik och döper om den till sitt namn. Därefter så fyller man i hur man tror det går. Om det tar slut på flikar så finns det en som heter ”Tar dom slut så duplicera denna”, och jag antar att ni alla kan gissa er till vad ni ska göra. (Hint: Duplicera den fliken)

Dokumentet ser ut såhär: Längst nere till vänster ser ni flikarna och ni ser att den första heter Brännbollsbloggen och det är också min tippning.

tippaslutspelet

 

 

Poängsystemet fungerar enligt följande: Rätt lag på rätt plats i 16-del ger 1 poäng. i 8-del 2 poäng, Kvart 3 poäng, Semi 4 Poäng och Final 5 poäng. Prickar man vinnaren rätt så får man 10 pinnar. Längst till vänster/höger så har jag lagt in de lag som jag anser har chans att ta sig till 16-del. Så tror man t.ex. att Maiden FC slår ut Mighty Blackout så får man helt enkelt sudda ut Mighty Blackous namn i 16-del och skriva dit Maiden FC.

Vinnaren av turneringen får en monstruös brännbollscred och kan titulera sig ”Brännbollsguru” under ett helt år. Han/Hon får dessutom vara med i en exklusiv intervju här på bloggen. Jag kommer låsa dokumentet så att ingen kan ändra i det på fredag morgon. Fram till dess är det fritt fram att delta. Det kostar endast 350 kr per spelare, eller 450 om man vill kunna streama liverättningen av bidragen. Näe, självklart är det gratis och jag hoppas att många är med!

Här nedan kan ni se min tippning, och efter det så tycker jag bums går in och gör en egen så ni kan visa att ni vet bättre.

bloggenstippnign

 

Kanske osvenskt att tippa sitt eget lag som segrare, men vem ska tro på en om man inte gör det själv?

 

Må bäste tippare vinna!

 

Jag lägger in länken en gång till ifall någon missade den första gången, lätt hänt.

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZyDHlrjP-M-NtymDIuuZSou1vd_-YLKsWFz6J2SJxug/edit#gid=0

8 kommentarer

  1. Klas

    Riktigt roligt initiativ. Ska bli grymt spännande att se analyserna efteråt och vilka bortförklaringar som dyker upp då man inte fick rätt i sitt tips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.