Matchfilm!

Det ryktas ju om att det spelades in matcher förra året som visades i Players’ lounge. Jag hade förhoppningar på att dom skulle komma upp på tuben senare så man skulle kunna få se den omtalade semifinalen mellan BK Rel och Salming samt finalen. Det har ju inte hänt hittils men jag har inte tappat hoppet än! Så den som sitter och trycker på filmen får gärna ta tummen ur och lägga upp den på youtube så vi får njuta av lite kvalitetsbrännboll.

I väntan på detta så har Joel Grundelius filmat förra veckans seriematch mellan BK Rel och BRB och jag måste ge honom cred till det. Bra kvalité och schysst vinkel han filmat från. Jag hoppas på att få se många fler filmer från både serien, förcupen och gärna yran också! Helt klart en sak som gör att sporten blir mer tagen på allvar, om folk från södra Sverige kan gå in och kika på hur brännbollen spelas i brännbollshuvudstaden och inte idrottslektionsbrännbollen med 3 poäng för enhandslyra och kast efter tredje slaget.

På tal om Salmingbloggens senaste inlägg så tycker jag Jukka är ett bra exempel på en bra domare. Kunnig med bra känsla för spelet och är tydlig i sina beslut och använder tydliga tecken för sne/kort/giltiga slag.

Stor eloge till Joel för filmandet!

 

Om man tittar noga på denna film och speciellt på denna bild så ser man även någonting som är ungefär lika sällsynt att se som en enhörning, vad är det då undrar ni? Det blir dagens läsarfråga.

stefan

 

Länken till hela filmen kan ni hitta här:

 

 

4 kommentarer

  1. Brännbollstittare

    Har mi hört om Hvorte Hvars nyförvärv? Han heter Adam Forsman och verkar vara en riktigt komp

  2. Oskar Nyström

    I och med att finalen är utlagd på youtube med en kamera på stativ utgår jag från att salming-rel (semin) också är filmad. Finns det planer på att även den kommer att publiceras?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.