Retroklänningen

Jag har så himla många fina retrotyger, men eftersom de inte är i trikå så har jag inte lyckats sy så mycket av dem till Iris. Men i går kväll gav jag mig på ett par av dem och sydde en hängselklänning. Kul!

Vi pustar förresten ut nu alla tre. Efter knappa två veckors hård kamp för att lära Iris att somna in utan att amma har vi varit helt knäckta. Varje kväll har bestått av tokgråt och trötthet fram till klockan helv elva när vi alla tre däckat, lite livströtta.
I går kände vi att nope, detta är icke värt det.
Så i går kväll ammades Iris till sömns igen, somnade hur gott som helst. Vi fick flera härliga timmars egentid och Iris vaknade pigg som en nyponros i morse.
Vi tar den där kampen en annan gång.

3 kommentarer

  1. Vid Djupbäcken

    Svar till Hanna (2012-01-06 11:04)
    Jo, hon äter välling ur flaskan. Men problemet är att hon inte VILL sova. Hon vill vara vaken med oss. Direkt vi lägger henne ner i sängen blir hon tokarg och då funkar verkligen inte flaskan. Jag tycker vi har försökt allt, i förrgår köpte vi tom såna där gummifötter på spjälsängen som på sängen som Harry lånat av er. Men himmel så arg hon blev av det också. Ja ja, vi tar som sagt nya tag nån gång framöver…

  2. Agneta

    Var sak har sin tid som man säger.Mina båda killar ammade upp mej på kvällen men somnade bra!
    Kämpa på!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.