Färdig Mentalskötare!

Blev färdig mentalskötare idag woho det enda som e kvar är skolavslutningen där vi även får våra betyg 😀 Sen fick jag mail av kompetensutveckling att jag kommit in på skolan där för att läsa Rättspsykiatri, Socialt arbete, handledning och vårdpedagogik & människans säkerhet! Lycklig chey idag ? OH JA! Det här kommer bli sååååå bra ärligt!

4 kommentarer

  1. Josefine

    Hittade hit när jag googlade runt lite, letar utbildningar och undrar vad du har pluggat för något för är ute efter liknande!

    /Josefine 🙂

    • Jennifer Fast (inläggsförfattare)

      Hej josefine! Jag studerade till mentalskötare 🙂 jag studerade alltså omvårdnadsprogramet med inriktning mot psykistri 🙂 ett spännande och kul yrke 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.