Det händer att man….

.. Glömmer bort att blogga, Men jag är ju färdig nu mentalskötare/uska som jag skrev tidigare, Känns helt underbart och på det har jag fått jobb så jag jobbar på ett lång vikariat 80% Känns helt galet kul och så skönt att få gå på schema som nyutbildad, vart jobbar jag då ? Jo jag jobbar på vuxen psykiatriska kliniken på sjukhuset en slutenvårds avd och jag stormtrivs har jobbat i 4 veckor tror jag nu och de känns som en vecka, tiden har verkligen sprungit mig förbi och jag har redan hunnit med att få nytt schema (alltså förlängning av mitt vikariat, då vi har 5 veckor på schemat sen kommer ett nytt)  så nu är detta nya schema till Juni sen därefter går jag upp i procent och jobbar 100 ist för 80 över sommaren sen hoppas jag verkligen att vikariatet förlängs efter aug och att jag får vara kvar, jag storm trivs så, har inte trivts så här bra sen Solgården i Hörnefors 🙂 Sen är det kul att prova på något nytt med, Sen pluggar jag också – IGEN kom ju in på socialt arbete inriktning där jag läser, Socialtarbete, rättspsykiatri, Vårdpedagogik och handledning samt människans säkerhet och när jag e klar med detta så har jag också behandlingsassistent utb så jag kan jobba på Behandlingshem etc. Älskar när livet går som man vill!

1782490_10152069653006997_1918826707_o

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.