*** Kerstins Fotoblogg ***

Hemma igen

Hej! Det var ju ett tag sen. Nu är vi hemma igen. Sist jag skrev satt jag i Hotellets reception. Nu siter jag hemma som vanligt vid köksbordet o skriver. Vi hade en trevlig resterande semester i Dalarna. Från Tällberg åkte vi till Insjön. Där finns ett köpcentrum med många outletbutiker. Vi köpte bl.a en TV till husvagnen. Därifrån åkte vi till Sollerön, en ö i Siljan. Inte så långt från Mora. Bodde där en natt. Sen åkte vi till Mora o ställde oss på en hur fin camping som helst. Stor va den oxå. Vi som är van att vara lite för oss själv valde en mysig plats i en skogsdunge. Vi hade gångavstånd till stan. Vi såg Zorngården o kyrkan från vår plats. Den nya backen de hade gjort till årets vasalopp o som döptes till Aukland, eftersom han vann, låg bara en bit ifrån vår plats. Centralt o bra med andra ord.
Vi besökte Nusnäs där Dalahästarna görs, Zorngården, Vasaloppsmuseet o gick på stan.
Vi var även till Orsa Grönklitt o besökte djurparken. Många björnar hade dem..
På tisdag kväll åkte vi till Dalhalla o tittade på Rhapsody in rock. Det var jättebra, o häftigt att vara i detta kalkbrott.
På onsdagmorgon packade vi ihop o åkte norrut. Vi stannade till på Ikea i Sundsvall.
En övernattning hos Anders släktingar i Härnösand fick avsluta denna resa. Vi kom hem torsdagkväll.

I dag är allt som vanligt igen. Anders är på taket jag hos hönsen. De har växt som bara den under veckan vi varit borta. Kul!! Jag håller på att fundera över hur jag ska blanda ihop dem sen de blivit vuxna. Jag tänker så det knakar.

Kram Kerran 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.