*** Kerstins Fotoblogg ***

Nytt läsarrekord!!

Jag trodde inte det var sant när jag loggade in på bloggen. 132 st har läst min blogg bara idag. Jag har tårar i ögonen av lycka över alla där ute som vill läsa vad jag skriver.
Det peppar mig bara ännu mer nu under min Cambridgekur, att klara av den.

Detta har hänt sen jag skrev sist:
Regnet ökade bara mer o mer. Tillslut stod mina stackars Dvärgkockiner i vatten. De blev blöta som bara den. Vi fick skynda oss att flytta de små kycklingarna utanför hönshuset i lagårn, så de andra fick flytta in. Vi har hängnat in till de små med kompostgaller. Nu känns det bättre att de är inne o får torka upp. Får se om de får komma ut nå mer i år. De andra hönsen är kvar ute, för där va de inte vatten inne i hönsgårdarna.

Svärmor har sin 73 födelsedag idag. Vi var bjudna på midddag. Hon hade gjort spagetti o köttfärssås. Tror ni jag blev sugen?? Ja att.. Men jag mumsade svampsoppa o loka i stället. De åt jordgubbar o sen tårta. Snålvattnet rann, men jag stod på mig o är stolt att jag kunde stå emot.
Nu sitter jag i vardagsrummet o skriver. De trådlösa nätverket är fixat. Slipper sitta i lagårn mer. Tack Lars för hjälpen!
Jag ska se TV nu resten av kvällen, o dricka min sista drink, mintchoklad. Kl. 22.55 börjar vår favvoserie på TV4+ Skenet Bedrar. Ett tips till er som gillar enkelsk humor.
Kl. 10.00 imorrn ska jag till tandplågaren o laga hål. BRRR!! Jobbar sen till 21.

Vi hörs snart igen Kram Kerran 🙂

4 kommentarer

  1. linda

    Huff att du orkar prøva den der soppan, klara inte 1 dag, banan….brrr ryser av tanken att dricka de…kan inte førklara med ord va den smaka.. hi hi.. stå på tjejen.. Klem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.