*** Kerstins Fotoblogg ***

Cambridgedag 17

Jag kan verkligen rekomendera denna metod. Det är hur bra som helst.
Första dagarna är jobbiga på det viset att man är van att äta. Men nu känns det bara som att det rullar på. Jag har vant mig att bara äta soppan.
Men mitt tips är att bara ta kalla soppor. De varma är inte goda. Svampen är vidrig o grönsak rapar jag av. Det är inte kul att tvinga i sig nåt som inte smakar bra. Därför rekomenderar de kalla. Jag ställer in vatten i frysen så det blir riktigt kallt. Då smakar de som bäst.
Nog om Cambridge. Jag ska damsuga nu. Gick dåligt igår kväll när kisse va här. Han blir så rädd så jag väntade till idag.

Vi hörs sen Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.