*** Kerstins Fotoblogg ***

Fastbunden och nerdragen på jobbet :)

Har jobbat på Solhaga idag. Började 7 i morse. Inte kul när klockan ringde vid 6. Till slut lyckades jag släpa mig upp. Som kompis idag hade jag Vindelbloggaren Maria Hedman. Det gick bra. Hon är duktig och kan avdelningen bra, så jag kände mig trygg.

14.00 var det dags att bli fastbunden. Vi skulle ha en kurs med vår sjukgymnast hur man använder evakueringslakan som finns i varje säng. Om det börjar brinna kan man alltså rädda de boende genom att dra ut dom med madrass och allt.
Jag; Maria och Erik skulle lära oss. Jag fick börja lägga mig på sängen. Erik spände fast mig med kardborrebanden. Nervositeten låg i luften. Många skratt blev det. Han tog tag i banden längst ner på lakanet och drog mig ner från sängen med fötterna först. Nervositeten släppte och jag skratta av lättnad att jag inte fick viplers av det hela. Kändes inte obehagligt alls. Men det blir mjukt eftersom madrassen följer med.
Sen var det min tur att dra ner Erik. Han såg väldigt rädd ut, men det gick bara bra.
Maria skulle sist få dra ner mig. Nu var jag inte nervös utan skratta mest åt henne som såg livrädd ut. Hon titta mig i ögonen hela tiden. Vi blev godkända allihop.

Har vilat en stund efter jobbet. Va så trött så det va inte klokt.
Har oxå hunnit se Helena Jonsson vinna skidskyttesprinten. JIPPIE!!
Nu sitter jag och tittar på Så ska det låta. Sen blir det lugnt resten av kvällen. Kanske en promenad om jag ids.

Det går bra med Cambridgekuren. Har gått ner 3.8 kg. Magen känns så platt och fin 🙂 Hungern finns där, men viljan att va fin på min kompis bröllop i juni väger mer. Då vill jag vara smal och fin.
Trevlig helg!!

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.