*** Kerstins Fotoblogg ***

Gick inte att motstå frestelsen :(

Jobbade på Solhaga idag. Och vad serveras till lunch.. Jo, en av mina favoriträtter, fiskbullar!! Fan, det gick inte att motstå. Snabbt hade 2 fiskbullar slunkit ner i magen. Dom va så himla goda så att det va inte klokt!! Ja, ja jag överlever nog detta snedsteg..

Nu är det tvättande som gäller. Alla kläder vi hade när vi åkte skidor luktar rök eftersom vi satt vid en brasa på slutet. Så nu ska dom bli rena och rökfria.

Ska ta en liten promenad och tänka över mina synder med fiskbullarna 😉

Kram Kerran 🙂

2 kommentarer

  1. Håkan

    hejsan, tack för en bra blogg !! bara en fråga. Är det möjligt för er att äta gratis på jobbet ? jobbar själv inom vården men vi har fått höra många gånger att vi absolut inte får försingra någon mat från de gamla utan beställa i förväg innan och betala. Hur är det hos er? tänkte i stilla sinne, vilken löneförmån när vi inte har det så i umeå // Håkan

  2. Kerran

    Vi har ingen rätt att äta ur deras mat. Alla var serverade redan och de fiskbullar som låg i kantinen var över, och i dessa Cambridgtider kunde jag bara inte motstå frestelsen av de små fiskbullar som låg där och simmade i sin goda sås. Jag ÄLSKAR nämnligen fiskbullar.
    Tack för att du läser bloggen min 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.