*** Kerstins Fotoblogg ***

SOL!! Och jag är ledig, YES!!

Vaknar till en klarblå himmel. Det blir en utedag idag. Jag, Maria, Fixa och Freja ska ta en promenad ner på älven. Det ska bli härligt. Solbrillor på, here vi come!!

Jobbade på Älvbacken igår. Hade inskolning på en av avdelningarna. Det va kul. Gulliga jobbarkompisar oxå. Jag sa att de fick köra med mig och säga vad jag skulle göra.
Jag känner mig så förvirrad när jag kommer på ett nytt ställe. Inga rutiner har jag, hittar inget, men de var så snälla med mig och jag gjorde mitt bästa.
Ska jobba där en dag nästa vecka så det va bra att jag fick vara där en dag och prova innan.
Älvbacken är så fint, allt är stort och ljust. Solhaga i all ära, men det är stor skillnad. Älvbacken är nyare och mer utvecklad för dagens äldrevård. Stora öppningar till toaletterna som ett exempel. Utsikten är helt enorm. Mot älven och bergen.

Nu ska jag ta mig ur sängen och i kläderna och förbereda mig för en dag i solen 🙂 🙂 🙂

Kram Kerran 🙂

P.S -4.7kg har jag gått ner nu D.S

2 kommentarer

  1. Gunilla Persson

    Hej!
    jag läser din blogg och följer dej va duktig du är som gått ner. Har försökt men det gick inte med sopporna har du något förslag?
    Gunilla Persson
    ( Louises mamma)

  2. Kerran

    Hej!
    Tack för att du läser min blogg oxå. Jag vet inte vad jag ska ge för tips ang. sopporna annat än att det bara är att bita ihop och kämpa. Jag är ständigt hungrig och sugen på saker, men försöker tänka att det lönar sig när jag kan ha en fin klänning i storlek mindre när jag ska på bröllop i sommar. Dessutom är det roligt att väga sig varje morgon 🙂

    (Du har en mycket gullig dotter)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.