*** Kerstins Fotoblogg ***

Fika på Mjölnaren, 1 mil på cykel och pizza :)

Sovmorgon, skönt! Satte mina blommor som jag köpte förra helgen i större krukor och med mer jord. Blev så fint så..
Fika på Café Mjölnaren med Annelie. Kul att det har öppnat för säsongen, billigt och gott fika med en underbar utsikt över vår vackra Vindelälv. Dom har öppet på helgerna nu i maj, sen blir det öppet alla dagar i sommar. Jag kommer att besöka Mjölnaren mycke denna sommar. Köpa en glass eller fika och sen gå broarna runt, perfekt!!

När vi kom från fikabordet så tog vi en promenad i det fina vädret. Hamnade hos Maria och Kennet. Dom skulle ta en cykeltur. Vi hakade på. Vi cyklade över bron till Västomån, vek höger där och cyklade till Granåker till en som just flyttat in i ett hus där. Fixa fick oxå följa med. I en specialkorg på Kennets cykel. Hon såg så rolig ut med öronen som fladdrade i vinden. Hemåt gick det jättelätt i medvinden. Tur det för jag hade hunnit tänka på ditvägen att sablar, vi ska hem oxå..

Middan blev en pizza på Svanen. Satt ute och åt. Så ljuvligt.
Hem och vila maten med att läsa en tidning jag köpte på Ica. Om inredning. Så nu är jag så peppad inför flytten till huset. Längtar mest att inreda altan med mysigheter som ljuslyktor, blommor och prydnader 🙂 🙂 🙂

Nu blir det TV innan sängen ska bäddas upp.

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.