*** Kerstins Fotoblogg ***

Har fått träffa Lillkerstin idag :)

Har jobbat måndag och tisdag i Hemtjänsten. Det gick bara bra, förutom störtskuren som kom på måndag. Jag hade precis lämnat en vårdtagare och skulle till nästa. Jag blev dyngsur och fick lov att cykla hem och hämta regnkläderna. Hade inget annat val än att cykla vidare. Jag såg nästan inget för allt regn som slog i ansiktet..

Idag har jag varit ledig och så även imorrn. For till Hjuken och hälsade på Christina och Victoria. Vi tog ett dopp i älven. Termometern visade 18 grader. Det va skönt. Simmade några vändor runt bryggan. Sen satt vi och solade en stund.

Sen blev det fika på altan. Det kom en regnskur, så det va tur att vi badade före 🙂 Vi satt och pratade och åt även en glass. Jag fick några ägg med mig hem som jag själv plockade ur redet. Kul att få göra det igen, saknar höns 🙁 En av hönorna har dom fått av mig. Hon är en Åsbohöna (svensk lantras) som heter Lillkerstin, fyndigt va. Hon är så söt och har fått ett underbart hem där hos dom. Alla hönor får sprätta fritt och dom ser så lyckliga ut..

Hem och hämtade Dan på jobbet. Vi åt middag och åkte sen ner till Kvarn för att se den sista konstutställningen för i år. Känns som tråkigt. Det har varit roligt att gå dit varje vecka och titta på konsten. På återseende nästa år.

Sen for vi förbi Pär och Jessica med en bulle och dom bjöd på kaffe. Vi satt och surrade en stund om ditt och datt. Och nu är vi hemma igen.

Imorrn åker vi på Nolia. Ska bli kul att se allt och trängas med folk. Sen är vi bjuden på middag hos min faster i stan och då får jag träffa 3 av mina 4 kusiner med familjer + faster och hennes man. OJ, vad jag längtar till detta möte. Har inte träffat dom på länge..

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.