*** Kerstins Fotoblogg ***

Ett trevligt uppvaknande!!

Har jobbat klart mina nätter. Var trött när jag kom hem i morse. La mig och sov. Hade ställt klockan på 12. Men så klart så snoozade jag.. 12.30 ringde mobilen. Det va Lisa som ringde. Hon och Peter har fått ett gossebarn i lördags. Det va så härligt att höra hennes röst och få prata med henne och höra att allt var bra. Det va ett trevligt uppvaknande, och bra att jag tog mig upp..

När jag kommit mig i kläderna och halsat ett glas apelsinjos ringde telefonen igen. "Ska du med och hämta Erik" sa Anna i andra ändan. "Hinner jag ta en banan" sa jag. "Nej, det får du göra på vägen".. Vi gick mot Solhaga med Emma i vagn och jag ätandes banan och pratade samtidigt. Erik hade målat och klippt ut en Spiderman. Han är som förtjust i den killen..

Vi gick hem till dom och fikade. Anna skulle leta reda på några papper och jag fick vara barnvakt. Detta skötte jag ju naturligtvis galant 😉 Emma hade hicka och Erik ville se film och äta en glass. Barnen var så snälla och gulliga.

Hem och ta hand om mitt eget hemmarn.. Det blev Korvstroganoff och ris till middag. Nu blir det en ganska lugn kväll. Jag ska ta en promenad och sen hoppa i duschen. Kl. 20.00 är det ett program med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg. Det bästa från På Spåret som kan vara intressant att se.

Nä, nu är det bäst att ta på sig promenadskorna och pallra sig iväg ut i solen..

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.