*** Kerstins Fotoblogg ***

Hela huset glänser och luktar gott :)

Oj vad jag är duktig! Huset glänser och luktar gott. Jag har äntligen blivit klar med en omfattande höststädning. Fönstren nere är putsade, men inte uppe. Det får jag ta vid ett annat tillfälle. Det känns så roligt och ha rent och snyggt. Nackdelen med svarta möbler är dammet som syns så väl 🙁

Nu ska jag ta mig ett välbehövligt bad som avslutnig. Måste dricka ett glas mammagjord svartvinbärssaft oxå.

Om ett par timmar ska jobbarkompisarna träffas i Mesele för firande av Erik & Åsa som fyllt 30 år. Vi ska äta Tacos och ha trevligt. Jag har gjort en tipsrunda med fina priser 😉 Ska bli så kul att träffas utanför jobbet en gång..

Nu blir det hopp i badet. Hej!!

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.