*** Kerstins Fotoblogg ***

Julen är bortstädad :)

Helgen gick bra att jobba. Men det börjar kännas jobbigt med magen. Inte lika smidig längre. Golvet känns flera meter ner. Att böja sig ner och sätta på sockarna är inte lika lätt längre..

Men jag kämpar på ett tag till. Ska skicka in papperna om havandeskapspenning snart. Jag hoppas bli ledig i mitten av februari.

12 januari idag. 3 månader kvar till beräknat datum. Ja, tiden går fort nu. Hjälp!! Snart ligger jag där och plågas för att det lilla underverket ska ta sig ut till denna värld. Jag tror att han/hon längtar för det är en enorm aktivitet i magen i stort sett hela tiden..

Igår tog jag bort julsakerna. Jag började förra veckan med övervåningen, men nu är allt nere bortplockat oxå. Nu ska jag ta och dammsuga bort glitter och annat.

I kväll blir det nog en tur till stan. Kanske vi hittar en bil till vår växande familj. Håll tummarna..

 

Kram Kerran 🙂

3 kommentarer

  1. Lucas

    Hej hej och tack för gratulationerna, det var skoj med både spa och tunna. Kul att ni gift er! GRATTIS! Men nu får man tänka om ”Kerstin Oskarsson” inte Wännman..
    Jag ser att magen växer, jag själv var beräknad till 1 april men kom redan 10 januari. Så egentligen är jag yngre än vad jag är eller? Må så gott ni två och sköt om er!
    Lucas

  2. charlotte

    En gammal grubbebo har ett gått råd, ta det lugn med städandet och passa på att vila. när jag var gravid så höll jag på med julstöket och vips så en morgon bestämde sig lillskrutt för att det var dax ca 3 1/2 mån, tidigare.
    Man ska inte överanstränga sig.
    Men grattis!

  3. Kerstin Oskarsson

    Svar till charlotte (2010-01-12 23:28)
    Jag tar det lugnt. Delade upp bortplocket och städningen på 3 dagar. Jag stressar inte utan tänker, det får ta den tid det tar 🙂

    Kram Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.