Oambitiöst i fina lokaler.

Utmärkt ute servering, bra väder och tråkig smaklös mat.

Var osäker på vart jag och sambon skulle äta i går. så vi drog runt lite , men då man passerar den fina ute serveringen fick solen och omgivningen bestämma. Så det blev att trava in, väl inne fick vi hjälp snabbt och menyn samt dricka väntade vi inte länge på. Inte för att det känns konstigt då vi var nästan ensamma där, med ca 20 personer sittande.. Var av mer än hälften redan ätit, men bra lika väl. Maten kom snabbt och var varm.

Men fakta var att jag fick en pasta penne med en sås på krossade tomater rakt ur burk med lite hackad vår lök, utan kryddning eller försök att dölja konservsmaken . En sak som var mycket bra, var kycklingspettet som var utsökt.

Sambon: Fick en pastarulle med svamp och primörer.. Torrt , ingen kryddning.

Det känns så tråkigt då man har ny kökschef samt dessa fina lokaler. Man vill verkligen att det ska vara så bra men de når liksom inte ens nära upp till förväntningarna

Sen så behöver man inte skriva ut receptet på menyn, men det är en helt oväsentlig del av denna skrivelse, mer en personlig åsikt än något annat. ( nog för att allt detta är en högst personlig åsikt och allt kan ha varit en engångs företeelse )

Sen måste jag få påpeka att belysning med trasiga glödlampor i är ännu ett störande fel som man borde ha råd att byta.

Man satt till slut och sneglade på Allstars och undrade om man inte hellre skulle gått dit.

Kanske senare..

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.