Scandic Plaza.

Lördag: Ja, vad säger man .

Jo jag får väl börja med att vid 15 snåret så ringde jag receptionen och frågade om de kunde maila en meny, då deras hemsida var ur funktion. Jag fick snabbt hjälp och de sa att de skulle maila den om det gick, mailet kom med hänvisning till en annan hemsida och de bad om ursäkt för att de inte hade en meny som gick att maila. ( konstigt på ett sånt ställe att inte ha en elektronisk meny ) men ja ja.

Gick in på sidan som hade massa godis på den, mycket att välja bland så vi bestämde oss för att boka bord.

När vi kom fram fick vi alla sex sätta oss vid ett stilrent bord vid baren.

Och döm om våran förvåning när menyn kom, nästan ingen av rätterna på nätet fanns med… Och bara ett fåtal saker att välja mellan, en besvikelse som känns onödig att gästerna får uppleva på en så stor enhet som Plaza.

Servicen var god och rask.

När förrätten kom ca 15 minuter efter vi beställt så blev man gladare, en toast skagen som var mycket god. Kanske bara lite för enkelt och tillintet sägande, men god. Och de serverade ett mycket gott fullkorns tunnbröd till oss alla, som var ett ekologiskt knäckebröd av något slag. Stort plus där .

När vi kom till varmrätten som inte lät dröja, kanske 10 minuter efter de dukat av förrätterna, så slog det mig vilka stora varmrätter…. Beställde en gjutjärnspanna med oxfilé, vackert stekt oxfilé med en KÖPT potatisgratäng med alldeles för mycket vitpeppar i, väntade mig en hemma gjord av Plaza. Men allt var gott om man hade lite extra att dricka till gratängen. ( Jag gillar extra kryddad mat ) min kamrat tyckte det var ganska mycket för pepprat.

Resterande vid bordet beställde en super god pasta med oxfilé med soltorkade tomater. Utsökt. Samt en club sandwich med pommes, även den var god men något torr.

En kopp kaffe på detta var pricken över i:et men man kan tycka att Plaza borde kunna saluföra presskannor med riktigt kaffe, men kaffet var helt ok.

Även priset blev helt okej.

 

För att summera: Bra snabb service, God mat , lite väl många misstag för att vara en så stor enhet, väl värt ett besök dock ! 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.