Pizzeria Ängen.

Ja man kan ju undra varför just han får fler inbrott än övriga ….

Man måste inte vara specielt smart för att kunna avgöra att det finns minst ett par saker. Ett Läge.. Pizzerian ligger mitt i skogen.Rätt bra med lite privat tid för sig själv om man skall begå brott.

Nr två: Han kanske har retat något kriminellt element i umeå.

Inte för att något av dessa saker ger någon någon som helst rätt att göra så här men man borde ha sett detta komma långt innan man startade upp. Sedan måste man väl i frågasätta eller snarast undra om det inte låg något bakom att de i början inte fick något alkoholtillstånd,Om jag inte missminner mig hade det med kriminalitet hos folk med stark anknytning till Pizzerian. Även detta kanske spelade in.

Nu hoppas jag att ni kan få gå vidare och slippa dessa sanslöst onödiga sabotage och få fortsätta på eran faktiskt lite intressanta väg. lite kul med lyx pizza även om jag inte tror ni kommer att få en stor säljare i denne. Men Fett att ni testar!

Men att Kräva av polisen att de skall göra något känns avigt. De kan ju inte gärna flytta in. Och sedan som några av komentarerna redan klar gjort kanske inte ett larm av högklass skulle skada. Och vill ni inte göra bort er så ta för guds skull inte ett securitas direkt larm för det är som man säger : Man får vad man betalar för! och i det fallet är det inte mycket.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.