det är över

I K E A

Hello!

Torsdagen ska spenderas på allas våra drömmars möbelbutik Ikea. Det är jag, Malin, Jocke och Nils som ska ta den långa resan till Sundsvalli. Kalas Kul är min första tanke. Inte minst för att vi är ett magiskt road tripp gäng.

Tänkte ta tillfället i akt och berätta ännu ett av många minnen från Grankan. Vet att min bror inte vill det men eftersom att historierna om mitt liv som reseledare är nått ni alla vill läsa så gör jag det i alla fall.

Det var så att efter ett antal månader borta från Sverige så börjar man sakna en hel del. Tur för mej var att Ikea finns på tre av de fyra största Kanarieöarna. Det är faktiskt lite som att komma hem när man kommer in i den gul/blå byggnaden och ser alla skyltar på Svenska. Sedan att dom har en restaurang som säljer köttbullar är underbart. Att dom har en butik med massa svensk mat är mer än underbart!

Ett kilo köttbullar kostade 9€ lägg du till att jag betalade 12,50 för mina € haha. Det var de helt klar värt. Sedan så kostade i och för sig ballerina bara 1€ så de var billigare än i Sve. Jaja surrigt de blev. Hur som helst så spenderade jag säkert 1000kr i månaden på Ikea.

En annan fantastisk grej var också att det var alltid en massa folk på Ikea på grankan. Det fanns dessvärre inte så många parkeringar! Våran Jobb bil var en C2.. mycket mycket liten och söt bil. Var det så att vi inte fick någon parkering så kunde vi alltid ställa den i  kundvagnsstället. haha

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.