det är över

Fem härliga minnen… Mat

Jaa här kan jag inte skriva om mat minnen direkt. Eller klart de går men de vill jag inte. Jag gick som många av er vet Hotell och Restaurang. Jag jobbar dessutom med mat så det är helt klart något om intresserar mej. Utöver att bara mumsa i mej 😉

Det finns två saker jag älskar, Det är Ost. Och det är Choklad.

Jag läste en beskrivning om denna produkten på jobbet. Den lät såhär:
Västerbottenosten känner inga gränser, Och uppmanar heller inte till några.
 
Det är lite djupt. Men mitt i prick. Den går och ha till allt. Den kan förgylla nästan alla måltider. Men hur man än vrider och vänder på de är den alltid godast när man bara skär en bit att tugga på. Vilka smaker. Underbart!  

Sedan hade vi choklad också. Jag har hela mitt liv alltid varit extremt bortskämd när det gäller choklad. Har man en moster som bor i Schweiz så lär man sig i tidig ålder att marabou faktiskt suger. På senare år har det också blivit en liten inne grej att äta bra choklad i Sverige också. Så vi har en hel del bra choklad i butikerna här också.

Men när man kommer in i de mest simpla butikerna i Schweiz så kan man köpa de mest simpla chokladkakor för bara några kronor. När man sedan smakar på den så inser man hur långt efter vi är. Helt otroligt.

Det bästa med mat med andra ord! 😉 Nästa timme skriver jag om årstid.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.