det är över

Fem härliga minnen… Resa

Jag håller som sagt tidigare idag på med min lista på fem fantastiska minnen. Och dom ska alla vara en från Resa, Mat, Årstid, Sport Familj/Vänner. Nu är vi på den första så några av mina bästa minnen från resor.

Egentligen finns det bara en. En som står över dom andra rätt klart. och jag tänker inte för tjugofemte gången skriva om Gran Canaria. Det är är mycket mycket bättre.

Det är så att förra året så åkte min mycket goda vän Malin till New York för att jobba som au pair. Jätte tomt när hon åkte. Men Betydligt mer underbart att få chansen att få åka och hälsa på.!

Jag åkte då till New York för att hälsa på Malin. Det höll dock på att skita sig redan på flygplatsen i Umeå. Jag skulle åka med morgonplanet och kom in på flygplatsen tjugo minuter innan. Jag är som bekant rätt morgon seg och insåg inte att när jag kom in skulle dom just stänga. Jag går fram och försöker checka in i Self-checkin Maskinen. Ser hur alla sas anställda får panik. Det slutar med att de kommer fram tre stycket. En för att bära mina väskor till planet. En för att fixa boardingkortet och en för att följa med mej så de går fort. Jag tror jag var inne i själva flygplatsen i 5 min. Direkt ut till planet så åkte vi. Tack SAS för att ni håller koll på oss unga.

I New York Var allt precis som ni kan tänka er. Amerikanarna lämnar en sällan besviken. Jag bodde med Malin hos hennes värdfamilj halva tiden och andra halvan spenderade vi New York och Washington DC. Egentligen är det nog roligt att bara titta på folket som bor där och se hur öppna och trevliga dom är. Vi svennebananer har verkligen något att lära där. Man kände sig alltid välkommen. I butiker, restauranger, på tåget osv. 

Vi var på Hard Rock Café, Vi gick i Madison Square garden, Vi åkte kvällsturen på turistbussen och fick se och höra de mest otroliga saker. Varje sekund var fantastisk.

Det inser man om inte annat när man tränger sig in i proppfulla affärer och köper otroliga saker. Läser sedan hemma på kvittot: Tid för köp: 01:12

Det finns så mycket att göra, se och uppleva. Det är den bästa resan jag gjort!
Nästa timme skriver jag om: Mat!

 

Etiketter:

En kommentar

  1. malin

    åh vad glad jag blir av att läsa detta! Det var så kul! Jag vill spola tillbaka och uppleva igen! minus de uppätna ballerinakexen då, haha! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.