det är över

Fem härliga minnen… Vänner& Familj

Ja! det här ser säkert konstigt ut. Men om du som läser går tillbaka till inlägget som jag skrev kl 12 idag förstår du nog bättre. Jag håller på och skriver om fem härliga minnen från dom ljusa åren av mitt liv.

Så nu är vi på sista. Vänner och familj. Två minnen vill jag ta upp.
Det första är med min familj. Som så många vet så finns det inget som förenar familjer och öppnar upp människor så mycket som Julen. På julen så har man helt plötsligt mer tålamod. Man har en härlig känsla i kroppen och är faktiskt för det mesta glad.

Kanske beror de på att man vet att man kommer få chans att träffa sin familj. Man träffas för att man tycker om varandra och för att man vill dela de bästa av högtider med varandra. Varje familj har olika sätt att fira jul. I vår familj har vi alltid en tomte som kommer på besök. Även fast vi alla har hunnit bli rätt så gamla (yngsta fyllde just 18)så älskar vi alla tomten. Alla spelar med och hjälper tomten att traska in för han har ju lite ont i ryggen och han ser faktiskt lite dåligt.

På tal om tomten. En gång kom faktiskt tomtemor till oss istället. Hon sa att tomten hade fått punktering på släden så hon fick hoppa in. Det säger allt haha.

Mitt andra minne är när jag och några av mina närmsta vänner tillsammans med en massa andra besökte London under mellandagarna för något år sedan. Det är faktiskt roligt när man får uppleva något nytt med sina vänner. Det blir lätt att man faller in i mönster när man bara umgås som vanligt. Så därför är det roligt att åka iväg och göra något ihop

.Vi var i London och shoppade sönder väskor. Vi bodde på hotell och bara njöt. Vi åt god mat och vi spenderade massor av tid ihop. Tänker ofta tillbaka till London. Good Times som man säger.

Näe de får vara allt. läs alla fem minnen och lämna gärna en bra kommentar 😉

 

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.