det är över

Kanske inte så dåligt iaf

Hejsan,

Idag har det varit en rätt bra dag. Jag har varit hemma sedan i tisdags med en rätt svår förkylning. Den har lixom satt sig som man säger. Dock har alltid målet varit comeback på jobbet till på lördag. Än så länge lever det målet.

Idag har jag suttit med filt och lyssnar på julmusik och tagit dom små stegen för att få gjort lite här hemma. Det blev bra. Fick en hjälpande hand av min goda vän Nils så jag ska inte klaga. Jag tror nästan vi ligger i topp när det gäller julmys i stugorna i Ersmark. Kan bara bero på att jag sattsar dubbelt eftersom att jag ar borta förra julen.

För att prata om något helt annat så har jag och Busan haft lite extra skola den senaste tiden. Busan är alltså vår hund. Namnet må vara rätt udda men ingen kan säga att de inte stämmer in på henne. Dessutom klingar de bra tillsammans med Blue. Så vi har i alla fall gjort lite som alla andra när de är lågkonjunktur fått sikta in oss på att fixa grunderna istället för att satsa oss ur problemen. Och ska vi vara ärlig fick inte Busan den uppmärksamheten som hon borde när hon var valp. Blue är mycket duktigare när det gäller trixa och dylikt.

Nu efter några veckor så tror jag att vi har kommit en rätt bra bit. Hon kan de mesta utan att se förvånad ut. Så jag tror vi får se till att ge henne något diplom till helgen. Man kan säga att hon har klarat komvux galant!

Jag kan sluta med att kvällen kommer vara i julens tecken även den.

APELSINER m. Kryddnejlikor.. Önska oss lycka till!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.